"NIJE TO BILA TA MARINA.." Ova pjevačica je posljednja sarađivala sa Tucakovićevom, PJESMU JOJ NAPISALA ZA 20 MINUTA! SADA SE OGLASILA

Show
"NIJE TO BILA TA MARINA.." Ova pjevačica je posljednja sarađivala sa Tucakovićevom, PJESMU JOJ NAPISALA ZA 20 MINUTA! SADA SE OGLASILA
.

Vijest o smrti Marine Tucaković zavila je u crno čitavu estradu koja se emotivnim rečima oprašta od nje, ali i prisjeća zajedničkih trenutaka i brojnih saradnji.

Ana Bekuta nedavno je otkrila da se sa Marinom vidjela prije mjesec dana, a pjesma koju je napisala za njenu kandidatkinju bila je i posljednja na kojoj je radila.

Zvezda Granda Ivana Bogićević nije ni slutila da će baš ona biti vlasnica posljednje pjesme Marine Tucaković, a ovim povodom se sada i oglasila za medije:

marina-tucakovic

"Oduvijek mi je bila želja da mi Marina napiše pjesmu. Eto, ona je napisala moju prvu pjesmu i ono što ja znam jeste da je to posljednja pesma koja će izaći a da je ona radila. Do nje me je dovela moja mentorka Ana Bekuta. Pjesma je nastala za 20 minuta. Sjećam se da je Marina rekli Ani: 'Joj, Anči, ako je neka glupost nemoj da mi šalješ, znaš da sam bolesna', ali moja mentorka ju je nagovorila da posluša melodiju. Dopala joj se i napisala mi je stihove", započela je Ivana i otkrila i kako je protekao njihov susret.

"Nije to bila ta Marina koju sam viđala na televiziji, ali nije htjela da odaje utisak da joj je loše, bila je vesela i nasmijana. Puštala mi je neke svoje pjesme koje je imala na lageru, čak sam imala u planu da uzmem još jednu pjesmu od nje, ali eto, viša sila", završila je ona.

Izvor:Mondo

Ne propustite