ŠKOLOVAO SE U NJUJORKU I IMA BIZNIS S KAMIONIMA, ĐORĐE KULIĆ JE PRAVI FRAJER: Stariji od nje 9 godina, OVE STVARI O NJEMU NISTE ZNALI

Show
ŠKOLOVAO SE U NJUJORKU I IMA BIZNIS S KAMIONIMA, ĐORĐE KULIĆ JE PRAVI FRAJER: Stariji od nje 9 godina, OVE STVARI O NJEMU NISTE ZNALI
.

Anastasija Ražnatović (23) već godinama je u vezi sa bogatim biznismenom iz Novog Sada Đorđem Kuljićem, s kojim je počela i da živi od prošle godine.

Iako se malo zna o njemu, šuška se da je, prije nego što je upoznao Anastastiju, navodno bio zavodnik i plejboj i da je pjevačica uticala da se smiri.
Atraktivnog Kuljića povezivali su s poznatim devojkama sa estrade, manekenkama, navodno čak i sa starletama, a biznismen je imao i kraće veze po Evrope i svjetu, gdje je obožavao da provodi svoje vrijeme po luksuznim putovanjima.

317904-djordje-i-anastasija-nemanja-nikolic-ff

Kuljić je, kao što je poznato, bogati biznismen koji je karijeru trasirao još tokom studentskih dana u Americi, gdje je dugo živio i učio u Njujorku, a zatim tamo i pokrenuo biznis sa kamionima. I upravo na tom mjestu kreću podaci o njegovim prethodnim ljubavnim iskustvima budući da se šuška da je sa tadašnjom cimerkom Anjom Stojković, danas udatom za automobilistu Huga Valentea, imao i nešto više od prijateljstva.

Očito ga zavođenje više ne zanima, ali ostale hedonističke navike ovog Novosađanina još krase njegovu ličnost a sa djevojkom Anastasijom deli interesovanja prema dalekim destinacijama, nezaboravnim odmorima i skupim sitnicama.

Đorđe voli da se druži, ima grupu prijatelja, s kojima često voli da ode na po koje putovanje ili u izlazak. Uprkos opisanom burnom emotivnom životu njenog partnera, nikada nije iskazivala ljubomoru.

" Imam sreću da sam momcima bila prva ili druga djevojka, tako da nisam razmišljala o bivšim djevojkama. Oni su svi stariji bili od mene, moj sadašnji dečko je stariji devet godina od mene. Nisam imala na šta da budem ljubomorna, sve je to bilo neozbiljno prije mene",  rekla je ranije Ražnatovićeva.

Prije studentskih dana u Americi, Kuljić je išao u srednju školu u koju su išli prinčevi".

Zanimljivo je da je završio srednju elitnu školu u Švajcarskoj, koja je organizovana po modelu internata, u kojem su bila i deca raznih prinčeva i aristokratskih porodica iz celog sveta. Jedna školska godina je koštala 60.000 evra. To javnost nije znala, znaju samo da je studirao u Njujorku, gde je inače i pokrenuo svoj privatni biznis",, rekao je ranije neimenovani izvor blizak paru.

Izvor:Mondo

Ne propustite