DA SRCE PUKNE, MARINA TUCAKOVIĆ JE OVE PJESME SLUŠALA POSLJEDNJIH MJESECI ŽIVOTA: Otkriveni detalji

Show
DA SRCE PUKNE, MARINA TUCAKOVIĆ JE OVE PJESME SLUŠALA POSLJEDNJIH MJESECI ŽIVOTA: Otkriveni detalji
.

Najpoznatiji muzički tekstopisac u regionu Marina Tucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godine

Njen život su obilležili brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića.

Marina je nedavno otkrila koje svoje pejsme je slušala posljednjim mjesecima svog života.

2572941-yfssfasdfs-ff

- Onako se osjećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod ljekara i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sjedim kod kuće, radim pjesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni sa kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vrijeme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pjevači slabo rade – rekla je Marina, pa otkrila koju pjesmu najranije sluša u posljednje vrijeme:

- Kud će mi veći bol od ovog što proživljavam? Ne bih još i u pjesme da ga pretočim. U teškim situacijama mi najviše pomaže pjesma „Kukavica“, nju doživljavam i to je numera za sva vremena. Ne mogu reći omiljena, ali je uvijek rado slušam. Interesantno je da sam mislila da će pjesma Harisa Džinovića „Ostariću neću znati“ biti promašaj, ali se na kraju publici dopala i postala je hit – otkrila je ona.

Izvor:Puls

Ne propustite