SAMO ŠTO JE ZAPJEVALA, ODMAH IZBAČENA IZ ZVEZDA GRANDA: Takmičarka se slomila na bini, CECA ODMAH REAGOVALA

Show
SAMO ŠTO JE ZAPJEVALA, ODMAH IZBAČENA IZ ZVEZDA GRANDA: Takmičarka se slomila na bini, CECA ODMAH REAGOVALA
.


Čudne se stvari dešavaju u "Zvezdama Granda", ali i do zvezda "Granda".

To je potvrdila Antonija Fiolla (32) iz Zagreba koja na Grandovoj sceni doživjela neprijatnost u vidu panik tastera, ali i fijasko pred sam dolazak u Beograd. 

 Antonija se u takmičenju predstavila pjesmom "Ponovo" Nataše Bekvalac i gotovo na prve taktove dobila panik od žirija, što je značilo samo jedno - ispadanje iz takmičenja. 

screenshot-from-2021-09-19-13-37-51

- Nismo te upoznali, a već nam odlaziš - poručila je Sanja Kužet takmičarki koja je odmah istakla da joj je žao kako se sve završilo. 

Ona je objasnila da nije uspjela da obavi tonsku probu jer je zakasnila zbog problema koje je imala na hrvatskoj granici. 

- Izgubila sam ličnu kartu, koju sam u međuvremnu našla, ali je već bila registrovana na Interpolovoj potjernici, pa su me vratili sa granice u dva ujutru. U pet sam stigla u Zagreb, pokupila novu ličnu i evo vratila se ovde - objasnila je takmičarka, pa je Ceca predložila produkciji da joj da šansu da otpjeva bar drugu pesmu. 

Nakon što su se svi složili i Antonija izvela pjesme "Ti možeš sve" Marije Šerifović, produkcija je dala završnu riječ. 

- Ima tu puno posla, ali mi ćemo da je uzmemo - rekla je Snežana Đurišić, dok joj je Marija poručila da ide kući pjevajući i da to čini 24 sata dnevno, prenosi "Grand Online".

- Da li je ovo moguće? - pitao se Popović, a Sanja dodala da se sve na kraju isplatilo i poželela joj puno sreće sa novom mentorkom. 

Izvor:Srbijadanas
 

Ne propustite