NOVAC STIŽE ZA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će se opariti do 26. septembra! BLAGO NJIMA

Horoskop
NOVAC STIŽE ZA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će se opariti do 26. septembra! BLAGO NJIMA
.

Astrolozi otkrivaju koje znakove zodijaka očekuje sreća na finansijskom planu tokom naredne sedmice do 26. septembra

Zbog dobrih zvijezda će Strelčevi, Bikovi i Vage imate više uspjeha na finansijskom planu nego ostali.

horoskop-novac

Bik

 

Bikove očekuju velike ponude, prijatni sastanci. Oni mogu na najbolji mogući način optimizovati sve svoje radno vrijeme. U utorak i subotu mogu očekivati neke probleme i nevolje, ali će to lako rešiti, izvući iz toga korist i preokrenuti situaciju na bolje. Najviše uspeha imaćete na polju finansija. Njihova kreativnost će im pomoći da stvore nešto novo, brže izađu iz teških situacija. Vjerujte u sebe i slušajte intuiciju, novac pristiže!

novac

Vaga

Vage očekuje vrijeme kada će vam novac teći poput rijeke. Što se više budete trudili, ostvarićete više finansijksih pobjeda i uspjeha. Zvijezde su ove sedmice na vašoj strani, posebno akda je riječ o finansijama. Ljudi oko vas će očekivati pomoć i podršku, a zapamtite jedno - ako dajete, dobit ćete. Univerzum i zvijezde podržavaju Vage, pa će se njihova pomoć drugima pokazati kao veliki uspeh. Period između 20. i 26. septembra biće dobar za uspjeh.

Strijelac

Postoje tri pouzdana načina da privučete sreću i novac u svoj život - budite svoji, radite ono što najbolje umijete i pažljivo planirajte. Ove sedmice bit ćete dvostruko efikasniji. Strijelčevi bi trebalo da prestanu da izmišljaju nešto novo i da se fokusiraju na ono što najbolje znaju da rade, jer novac stiže u tom domenu. Uspjeh od 20. do 26. godine donosi priliv obilja, pa astrolozi savetuju ljude u ovom znaku da se potpuno udube u posao. Moguć je čak i odlazak na službena putovanja.

Novi.ba/Informer.rs

Ne propustite