DOK SE VJENČAVAO SA HELENOM TOPALOVIĆ, BIVŠA SUPRUGA DRAGANA ALEKSIĆA OBJAVILA SNIMAK KOJI KOMENTARIŠU SVI: Evo šta je poručila

Show
DOK SE VJENČAVAO SA HELENOM TOPALOVIĆ, BIVŠA SUPRUGA DRAGANA ALEKSIĆA OBJAVILA SNIMAK KOJI KOMENTARIŠU SVI: Evo šta je poručila
.

Helena Topalović juče se udala za svog izabranika čiji identitet nije željela da otkiva, međutim sudeći po fotografijama koje kruže mrežama njen izabranik je Dragan Aleksić, bivši muž voditeljke Jelene Dimitrijević.

Spekulisalo se da je Dragan i dalje u braku, što je Topalovićeva oštro demantovala svojevremeno.

Helena je, inače, na svom instagramu dodala i prezime supruga, pa joj sada u opisu profila stoji: Helena Topalović Aleksić.

Inače, fotografija Helene u bijelom kompletu navela je korisnike Tvitera na to da je Topalkova kćerka u blagoslovenom stanju.

"Požurila da se uda jer je trudna", samo je jedan od komentara na ovoj mreži.

- Helena nije želhela da javnost zna kada će stati na "ludi kamen". Svima je putem društvenih mreža pokazivala kako je izgledala vjeridba, ali je vjenčanje željela da krije koliko god je to moguće - istakao je izvor "Blica" poslije vjenčanja.

- Sve je bilo po planu. Mlada je bila najveselija, sve vrijeme nije skidala osmijeh sa lica. Za kuma na vjenčanju odabrala je dugogodišnjeg prijatelja, a veselje je potrajalo do u noć. Nosila je prelijepu, bijelu vjenčanicu - dodao je izvor.

ajgk9kpturbxy82nmniogm3mgq4mtjlzwvlnta1zjbknzdmmti4zgi3mi5wbmeqgaewbq

Za to vrijeme, slučajno ili namerno, Jelena Dimitrijević je na svom Instagram nalogu objavila snimak na kom je moguće vidjeti je kako uživa na bazenu, dok je u pozadini išla pesma američke pjevačice Bili Ajliš čiji tekst glasi: "Kuda idu moje misli? Možda na samo dno, gdje sam ostavila bivšeg".

b9ok9kpturbxy82yzgwmtkwzgy2yjiymjjmzdq1zjaymdzlnze2ymy4my5qcgeqgaewbq

Ne propustite