ESTRADA SVIM SRCEM UZ MARINU TUCAKOVIĆ: Poznati joj javno uputili podršku: "Ti si žena zmaj"

Show
ESTRADA SVIM SRCEM UZ MARINU TUCAKOVIĆ: Poznati joj javno uputili podršku: "Ti si žena zmaj"
.

Marina Tucaković godinama unazad vodi tešku bitku s kancerom, a kako je njen sin potvrdio za Kuirir ona je pozitivna na korona virus.

Ona je najuspešniji, a ujedno i omiljeni srpski tekstopisac - svojim hitovima proslavila je mnogobrojne domaće i regionalne muzičke zvezde, koje su uz nju i sada, u za nju teškim trenucima. Vest dana uznemirila je Marinine dugogodišnje prijatelje sa estrade i saradnike, međutim svi joj pružaju apsolutnu podršku i ohrabruju je da i iz ove životne bitke, kao i uvek do sada, izađe kao pobednik.

marina1
- Zvala sam Laću, biće ona dobro. Ona je iskusni borac - poručila je Ana Bekuta.

Jedan od Marininih najbližih prijatelja i saradnika svakako je i muzička zvezda Saša Matić, koji se nada da će, uz božiju pomoć, sve biti u najboljem redu.

- Upravo sam se čuo sa njenom kumom... Ne znam, čekam od njih informaciju, šta se dešava. Ja se nadam, ona je borac, svi se nadamo da će i ovaj put to moći da izdrži, trebalo bi da to bude tako. Uz božiju pomoć, i uz sve nas koji smo uz nju, biće, nadam se, tako. Tu sam za nju šta god da treba - poručio je Saša Matić.
Pevačica Jelena Kostov jedna je od onih kojoj se posrećilo da u svojoj muzičkoj karijeri ima pesme s Marininim potpisom, a nada se da će ih biti još.

- Svim srcem sam uz Marinu, šaljem podršku svim ženama koje se bore sa tom opakom bolešću. Ona je veliki borac, nadam se da će izaći kao pobednik iz cele priče. Svi smo uz nju i volimo je beskrajno. To je žena zmaj! Svi smo uz nju i sigurna sam da će sve biti kako treba. Molimo se za njeno zdravlje!

Izvor:Kurir

Ne propustite