ŽIVI U DVORCU I KRIJU SE OD JAVNOSTI, OVO JE KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ: Njene fotografije je nemoguće naći, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

Show
ŽIVI U DVORCU I KRIJU SE OD JAVNOSTI, OVO JE  KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ: Njene fotografije je nemoguće naći, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)
.

Kćerka Dragane Mirković ne viđa se često u javnosti, ali nedavno je osvanula slika na kojoj se vidi da je Manuela izrasla u prelijepu djevojku, koja dobija veoma privlačne poslovne ponude.

Devetnaestogodišnja Manuela, kao i njen dvije godine stariji brat, nikada nisu željeli da se medijski eksponiraju, još manje da se bave nekom profesijom zbog koje bi konstantno bili pred očima javnosti. I to su roditeljima jasno stavili do znanja.

t

‒ Manuela ima vremena da odluči kojim profesionalnim putem će poći, ali meni se sve više čini da će izabrati neku vrstu umjetnosti. To će svakako biti njena odluka u koju se Toni i ja nećemo miješati ‒ rekla je pjevačica o kćerki, koja je, kao što vidimo na fotografiji sa “Instagrama”, izrasla u pravu ljepoticu, visoku i vitku djevojku koja bi bez problema mogla da se pojavi na bilo kojoj modnoj pisti.

 

Ne propustite