Žena svjetskog moćnika je NAJJEZIVIJI primjer loše estetske hirurgije: Nekada prirodna ljepotica, a danas je zovu VJEŠTICOM IZ CRTAĆA 

Moda i ljepota
Žena svjetskog moćnika je NAJJEZIVIJI primjer loše estetske hirurgije: Nekada prirodna ljepotica, a danas je zovu VJEŠTICOM IZ CRTAĆA 
Supruga bivšeg premijera Malezije, Rosma Mansor, jedan je od najšokantnijih primjera estetske hirurgije.

Supruga bivšeg premijera Malezije, Rosma Mansor, jedan je od najšokantnijih primjera estetske hirurgije. Od ljepotice do vještice iz crtaća - ovo je njena jeziva transformacija.

Datin Seri Rosma Mansor (69) je poznata svjetskoj javnosti kao supruga bivšeg premijera Malezije, Datuka Serija Nadžiba Razaka. Nakon što je on izgubio izbore 2018.godine, policija je upala na njihovo imanje i zaplijenila 248 luksiznih tašni Ermes Birkin i 72 kofera prepuna gotovine, nakita i drugih dragocjenosti, što je direktno prenošeno na internetu. Na sudu je sjvedočila u korist supruga, koji je, kao i ona bio optužen za korupciju. Konačnu odluku o tome da li se suđenje nastavlja, ili se optužnica odbacuje i vraća im se bogatstvo, sud će donijeti odluku 9. septembra.

yabhg-datin-paduka-seri-rosmah-mansor

Na sudu se nekada raskalašna supruga bivšeg premijera uvijek pojavljivala u trdicionalnoj odjeći, a lice koje je upropastila operacijama tokom vladavine supruga često krije iza marama.

Rosma Mensor bila je zavisnik od estetskih korekcija, pa se tako od veoma lijepe žene pretvorila u dvojnicu vještice iz "Snježane i sedam patuljaka". Slavni hirurg iz Singapura Su Tuk Va, otkrio je kojih pet operacija su krivci za njen šokantan izgled.

- Rosma je dugo bila primjer loše estetske hirurgije i živi dokaz da korekcije izvedene od strane nestručnih lica daju jako loše rezultate - rekao je doktor Va i istakao da je Rosma nekada bila prelijepa žena.

zeena

Ovo su procedure koje su je upropastile:

1. Dermalni fileri u obrazima, bradi i nazolabijalnim borama

Doktor Va je siguran da je Rosma u lice ubrizgala previše filera i da joj je lice zbog toga naduto kao balon. Rosmina težnja ka pretjerivanju nije se završila na luksuznim satovima i preskupim Birkin torbama, već je i sa filerima nastavila u istom stilu. Kod filera važi pravilo "manje je više", a Rosma ga je i te kako prekršila.

2. Implantanti u nosu

Još jedna velika razlika koju možete da primjetite na njenom licu jeste nepravilan oblik nosa, a doktor Va pretpostavlja da je riječ o operaciji nosa koja je loša urađena. "Implantant je previše dugačak i visoko postavljen. Izgleda kao vještica iz crtaća sa krivim i šiljatim nosem", rekao je.

zzena

3. Implantanti ili fileri u bradi

Imati oštru i zašiljenu bradu je u mnogim kulturama veoma poželjno, ali neki ljudi znaju da pretjeraju u želji da to postignu. "Rosmina prenaglašena brada je rezultat ili loše urađenog implanta ili dermalnih filera. U svakom slučaju, zbog preduge brade izgleda kao vještica", ističe doktor.

757589

4. Lifting obrva

Njene obrve su toliko podignute i zakrivljene da izgleda kao da je stalno iznenađena ili da je rođaka nekog zlikovca iz stripa. Sve su šanse da je neumereno korišćenje botoksa glavni krivac, što nas dovodi do završe tačke...

5. Botoks

Dr Va opisuje Rosmino lice kao "botoks noćnu moru" i kaže da joj je faca toliko zaleđena da više uopšte ne može da pravi facijalne ekspresije. Iako smo mislili da su botoks katastrofe ostale u 2000-im godinama, kada su doktori sa malo iskustva preterivali sa količinom, Rosmino lice kaže drugačije.

Ne propustite