Kradući iz stanova, kuća i trgovinskih radnji stekao 27.000 KM

Crna hronika
Kradući iz stanova, kuća i trgovinskih radnji stekao 27.000 KM
Muškarac čiji su inicijali D.D. iz Kozarske Dubice osumnjičen je da je u protekle četiri godine iz kuća, stanova i trgovinskih radnji ukrao novac, nakit i druge stvari vrijedne više od 27.000 KM.

Muškarac, čiji su inicijali D. D., iz Kozarske Dubice osumnjičen je da je u protekle četiri godine iz kuća, stanova i trgovinskih radnji ukrao novac, nakit i druge stvari vrijedne više od 27.000 KM.

Sumnjiči se da je izvršio 12 teških krađa u privatnim kućama i stanova, te samostalnim trgovinskim radnjama.

"Osumnjičeni je izvršenjem ovih krivičnih djela najčešće otuđivao novac, nakit, prehrambene proizvode, te ostale sekundarne sirovine, te je na taj način za sebe pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 27.418 KM", kaže se u saopštenju Centra javne bezbjednosti (CJB) Prijedor.

U tom periodu počinio je i krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija budući da je neovlašćeno nabavio i držao određenu količinu oružja, municije i eksplozivnih sredstava.

CJB Prijedor je protiv D. D. podnio izvještaj Okružnom tužilaštvu Banjaluka o počinjenim krivičnim djelima krađe, teške krađe i nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija.

Ne propustite