PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON INCIDENTA: Slavni reditelj pokazao modrice koje mu je nanio Bjelogrlić i otkrio da je glumac sve slagao u iskazu!

Aktuelno
PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON INCIDENTA: Slavni reditelj pokazao modrice koje mu je nanio Bjelogrlić i otkrio da je glumac sve slagao u iskazu!
Vijest o nasrtaju Dragana Bjelogrlića na slavnog reditelja odjeknula je u medijima danas

Vijest o nasrtaju Dragana Bjelogrlića na slavnog reditelja odjeknula je u medijima danas, a Antonijević je sada za TV Pink objasnio da nije imao nikakav vizuelni, niti verbalni kontakt sa Draganom Bjeloglićem.

- Sve te priče o tome da sam ja njega provocirao je izmislio u policiji na saslušanju da bi opravdao ono što je uradio. Apsolutno nikakav kontakt nismo imali. Kada se vrati kamera dva, tri sata unazad jasno vidi da sjedimo ja iza jednog, on iza drugog ugla, nikakve komunikacije nije bilo - kaže Antonijević.

546784-screenshot-9-iff

Kako dodaje, to je bilo mučko i podlo djelo jer je on sjedio okrenut na suprotnu stranu od one sa koje došao i nije vidio Bjelogrlića dok mu nije prišao.

- Kada sam krenuo sam da se okrećem, mislio sam da je konobarica, on je imao bijelu majcu, a ona bijelu košulju i direktno sam popio pesnicu bez i jedne riječi. Nisam mogao da ustanem jer to bio nizak i mek kauč, bio sam kao vreća za udaranje. On je potpuno razularen udarao po meni koliko je stigao - naveo je Antonijević.

Podsjetimo, glumac Dragan Bjelogrlić nasrnuo je na slavnog reditelja Predraga Gagu Antonijevića, tokom festivala u Nišu.

Ne propustite