Ukleti domovi: Kuće ubojstava

Šokantno!
Ukleti domovi: Kuće ubojstava
Dom je tamo gdje je srce i sretan dom je dobar dom. Doista, nema mjesta kao što je dom. I tako dalje. Postoji toliko klišea i izreka o domu da bi ih bilo nemoguće sve nabrojati. No ideja kuće se zasniva na tome da je to mjesto gdje se osjećamo najbolje i gdje se možemo odmoriti u svakom trenutku.e Ponekad, ipak, dom može biti najopasnije mjesto. Zaboravite udobnost samo na trenutak. Razmišljanje o tome da se netko ubio ili je ubijen u vlastitoj kući je jednostavno zastrašujuća pa ne čudi toliki broj horor filmova u kojima se radnja odvija upravo u kući neke žrtve. Ali, nažalost, ovakvi događaji nisu rezervirani samo za horor filmove. I u stvarnom životu naše kuće mogu postati poprište brutalnih mučenja i ubojstava. Mi vam donosimo popis jezivih kuća koje se ni dan danas nisu oslobodile te stigme uklete kuće.

Dom je tamo gdje je srce i sretan dom je dobar dom. Doista, nema mjesta kao što je dom. I tako dalje. Postoji toliko klišea i izreka o domu da bi ih bilo nemoguće sve nabrojati. No, ideja kuće se zasniva na tome da je to mjesto gdje se osjećamo najbolje i gdje se možemo odmoriti u svakom trenutku.

Ponekad, ipak, dom može biti najopasnije mjesto. Zaboravite udobnost samo na trenutak. Razmišljanje o tome da se netko ubio ili je ubijen u vlastitoj kući je jednostavno zastrašujuća pa ne čudi toliki broj horor filmova u kojima se radnja odvija upravo u kući neke žrtve.

Ali, nažalost, ovakvi događaji nisu rezervirani samo za horor filmove. I u stvarnom životu naše kuće mogu postati poprište brutalnih mučenja i ubojstava. Mi vam donosimo popis jezivih kuća koje se ni dan danas nisu oslobodile te stigme uklete kuće. 

Kuća Lizzie Borden

Smještena u Fall River, Massachusetts,ova kuća je mjesto jezivih ubojstava Andrewa Bordena, njegove supruge Abby Borden. Lizzie, njihova kći optužena je za ubojstva. Abby je ubodena nožem 19 puta, a Andrew je dobio 11 udaraca u glavu oštrim predmetom. S obzirom na prirodu ubojstava kuća je dospjela u centar medijske pažnje. Lizzie je kasnije osuđena za ubojstva. Kuća je i danas na istom mjestu, ali je napuštena.

Villisca Axe Murder House

U uspavanom gradiću u Iowi 13. lipnja 1912. dvije odrasle osobe i šestero djece ubijeno je u svojim krevetima, dok su spavali. Priroda ubojstava bila je više nego uznemirujuća. Cijela obitelje je raskomadana sjekirama. Ubojstva i dalje ostaju neriješena. Kuća je otvorena za posjetitelje cijelu godinu

Amityville

Vjerojatno jedan od najpoznatijih kuća u svijetu, ova kuća na Long Islandu je domaćin jednog od najstravičnijih ubojstava koje se ikad dogodilo. Ubijena je cijelja obitelj Lutz. 1974.godine Ronald De Feo je proglašen krivim za ubojstvo cijele svoje obitelji. Upucao ih je spavanju. Ono što je čudo je da je cijela obitelj čvrsto spavala i nitko nije čuo nikakve pucnjeve. Nakon ubojstava kuća je prodana, a novi vlasnici nisu nikad prijavili paranormalne aktivnosti.

Clear Lake, Texas

Dom Andree Yates je postao središte medijskog senzacionalizma, nakon što je uhićena zbog utapanja svoje petero djece u kadi. Njezin suprug Rusty je bio na poslu u vrijeme ubojstva. Majka je poredala tijela sve djece i pokrila ih bijelim plahtama. Andrea je proglašena nevinom zbog neuračunljivosti. Kuća je prodana 2004.godine.

Cleveland, Ohio 

Sada kad bi se provezli kraj kuće Anthony-ja Sowella sve što bi našli je travnjak. No, 2009.godine ta je kuća bila poprište medijskog ludila. Pronađeno su tijela jedanaest žena u kući. Susjedi su se žalili na neugodan miris koji dolazi iz kuće, ali su na početku mislili da miris dolazi iz lokalne tvornice kobasica. 2011.godine kuća je srušena.

Ne propustite