OGLASIO SE ČUVENI RUSKI ASTROLOG PAVEL GLOBA/ Stiglo upozorenje za 4 horoskopska znaka: NEK SE DOBRO PAZE U SEPTEMBRU, a ovi datumi su kritični

Objavljeno:20.08.2021 - 15:23
A A A Times Arial

Foto: Profimedia

Povoljni dani prvog jesenjeg mjeseca su 8, 12, 13. i 16. septembar

Čuveni astrolog Pavel Globa ispričao je za koje probleme i testove bi trebalo da se pripreme četiri predstavnika Zodijaka u septembru!

Prema riječima ovog astro stručnjaka, važno je u septembru održati ravnotežu između ličnog života i posla, inače možete izgubiti jedno ili drugo. Povoljni dani prvog jesenjeg mjeseca su 8, 12, 13. i 16, a nepovoljni dani su 1, 3, 4. i 6. dan septembra...

Ovan

Početkom septembra, predstavnici ovog znaka mogu se suočiti sa teškim vremenima. Međutim, Ovan će moći da se nosi sa poteškoćama uz pomoć harizme svojstvene ljudima rođenim pod ovim znakom.

Lav

U prvom mjesecu jeseni, ljudi rođeni u ovom sazvežđu mogu očekivati rješenje svakodnevnih pitanja (na primjer, uređenje enterijera ili renoviranje). Ovo nije uvijek lako, ali moguće poteškoće će koristiti predstavnicima ovog znaka i ojačaće odnos sa svojom srodnom dušom.

horoskop

Djevica

Postoji mogućnost da vas u septembru sustignu depresija, melanholija... Da biste izbjegli takvu situaciju, morate svu pažnju usmjeriti na posao. Ovo će pomoći da se brže riješe trenutni problemi.

Vaga

Prvi mjesec jeseni predstavnicima ovog znaka će predstaviti težak izbor. Biće primorani da odluče kome će posvetiti više vremena - rodbini ili prijateljima. Istovremeno, važno je ne donositi ishitrene odluke i pravilno postavljati prioritete.

(Stil.kurir.rs)