BRZI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR - UKRATKO PROČITAJTE ŠTA VAS ČEKA: Samo 2 znaka će imati sreće, A TEŠKO OSTALIMA...

Zanimljivosti
BRZI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR - UKRATKO PROČITAJTE ŠTA VAS ČEKA: Samo 2 znaka će imati sreće, A TEŠKO OSTALIMA...
.

Kratki horoskop za septembar otkriva najveći izazov s kojim će se svaki znak suočiti!

Tek je počeo mjesec avgust, i pripremili smo vam detaljan mjesečni horoskop koji otkriva šta vas sve čeka. Pročitajte koliko ćete imati novca, i šta vas čeka u ljubavi, ali iskoristite avgust i da se pripremite za izazove koji vam stižu u septembru!

Ovnovi, na poslu i u ljubavi sve će biti u redu, ali se pripazite porodičnih svađa, moguće je da će odnosi biti zategnuti tokom septembra. Ako ste rođeni u znaku Bika, pripazite samo ako niste već u skladnoj vezi, moguće je da ćete probati novu romansu ali da nećete biti zadovoljni ishodom.

Blizanci bi takođe trebalo da se pripaze, ako žele da uplove u mirnu ljubavnu luku. Neće sve ići glatko kada su u pitanju nova poznanstva!

Rak bi trebalo posebno da povede računa o poslu, jer će u svim drugim sferama sve biti kako treba. Ali karijera će biti veliki izazov, uglavnom zbog nesporazuma ili ljubomore kolega.

Lav je znak kojem ništa neće smetati u septembru, ljubav, posao i novac, pa čak i zdravlje, sve će biti odlično u tom mjesecu. Djevica će se susresti sa određenim izazovima kada je u pitanju porodični život, moguće je da će povratak djece u školu biti težak, ili će kućni budžet biti nategnut.

Vaga je drugi znak kojem će sve ići glatko, i nema razloga za brigu u septembru. Škorpija bi trebalo da bude oprezna samo ako planira novi posao, ili početak nekakvog novog projekta, bolje je da to obavi odmah ili sačeka oktobar.

Strijelac će u prvoj polovini septembra imati probleme u ljubavi, posebno ako je u dugoj vezi. Jarac će imati probleme na poslu, obaveza će biti previše, a razumevanja okoline nedovoljno.

Vodolija ne bi trebalo u septembru da planira putovanje, i ako ste rođeni u ovom znaku a još uvijek studirate, znajte da nije baš savršen period za ostvarivanje novih ciljeva. Ribe bi trebalo da povedu računa o zdravlju, posebno ako se ne kreću dovoljno, i da posvete više pažnje bliskim ljudima, piše Mondo.rs.

Ne propustite