Javila se Messijeva žena: OBJAVILA FOTOGRAFIJU I EMOTIVAN OPIS 'Idemo kamo god, idemo zajedno', NAVIJAČI POTPUNO RAZOČARANI

Druga strana sporta
Javila se Messijeva žena: OBJAVILA FOTOGRAFIJU I EMOTIVAN OPIS 'Idemo kamo god, idemo zajedno', NAVIJAČI POTPUNO RAZOČARANI
Lionel Messi otišao je iz Barcelone nakon što je u tom klubu proveo 21 godinu.

Lionel Messi otišao je iz Barcelone nakon što je u tom klubu proveo 21 godinu. Na oproštajnoj konferenciji za medije Messi je ridao, a iz prvih redova podršku mu je pružala i njegova obitelj. 

Messijeva supruga Antonela Roccuzzo posvetila mu je emotivnu objavu na društvenim mrežama. 

"Kako je teško sažeti u nekoliko redaka sve ove proživljene godine! Toliko emocija koje su ostavile trag u našim životima. Ali kako se kaže, ono što nas ne ubije, čini nas jačima!" započela je Antonela post ispod obiteljske fotografije koja je snimljena danas.

"A s obitelji kao bazom opet ćemo izaći na teren, jači nego ikad... Idemo kamo god, idemo zajedno, ali uvijek idemo naprijed. Volim te, ljubavi", poručila je Messijeva supruga, a objava je brzo pokupila preko milijun lajkova. 

"Divljenje", "Neka dođu nove i lijepe stvari za ovu predivnu obitelj", "Toliko vas obožavam", "Siguran sam da ćete nastaviti stvarati povijest kamo god da krenete. Izlazak iz zone ugode je težak, ali osvajanje onoga što slijedi... Nevjerojatno je", samo su neki od komentara. 

 

Ne propustite