KRSTINJA TODOROVIĆ SMRŠALA 85 KILOGRAMA, ODLAZI NA OPERACIJU ŽELUCA: "Ovo je ozbiljna bolest" ODMAH OBAVIJESTILA FANOVE

Show
KRSTINJA TODOROVIĆ SMRŠALA 85 KILOGRAMA, ODLAZI NA OPERACIJU ŽELUCA: "Ovo je ozbiljna bolest" ODMAH OBAVIJESTILA FANOVE
,,

Finalistkinja „Zvezda Granda” Krstinja Todorović osvrnula se na proteklu sezonu takmičenja, mentorku Mariju Šerifović, kao i na operaciju želuca, nakon koje je izgubila čak 85 kilograma

- Nisam očekivala da ću ispasti u prvom presjeku, nadala sam se boljem plasmanu, finale mi je bio krajnji cilj, to sam željela i desilo se. Zadovoljna sam, a kako se približava nova sezona, osjećam taj nedostatak druženja i snimanja. Krivo mi je što neću opet učestvovati - rekla je Krstinja, te se osvrnula na zahvat kojem se podvrgnula.

- Nakon što sam odgledala emisiju u prvom krugu, sačekao me je ozbiljan razgovor s Marijom. Rekla mi je da moraju neke stvari da se riješe da bih usphela i tad sam se odlučila za intervenciju. Šou-biznis je takav da će se pojaviti neko ko izgleda ljepše od mene, a ne pjeva bolje i proći će, a ja ću ispasti - rekla je Krstinja iskreno, a zatim dodala:

– Kada dođete u tu fazu da vam je potrebna stručna medicinska pomoć, znate da je to bolest. U početku mi je bilo jako teško, ali nakon nekoliko dana, sada meseci, sve to se zaboravilo. Borba sa samom sobom bila je najteža i s ponosom mogu da kažem da je sada sve iza mene. Da mogu da vratim vreme, opet bih sve isto uradila.

Izvor:Kurir

Ne propustite