OGNJEN AMIDŽIĆ POKAZAO MLAĐU SESTRU! Maja se ne eksponira javno, a evo kako izgleda i čime se bavi! SVI SU ŠOKIRANI (FOTO)

Show
OGNJEN AMIDŽIĆ POKAZAO MLAĐU SESTRU!  Maja se ne eksponira javno, a evo kako izgleda i čime se bavi! SVI SU ŠOKIRANI (FOTO)
Na području Baterija gori trava.  Mlađa sestra Ognjena Amidžića ne pojavljuje se u javnosti iz prostog razloga jer se ne bavi javnim poslom.

Mlađa sestra Ognjena Amidžića ne pojavljuje se u javnosti iz prostog razloga jer se ne bavi javnim poslom.

Ipak, iz upravo tog razloga, malo onih koji znaju da voditelj uopšte i ima sestru. Maja je magistar engleskog jezika, a kako kaže Ognjen - tečno priča britanski. Jednom prilikom, time se pohvalio na društvenim mrežama.

"Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar engleskog i tečno priča britanski engleski", objavio je on na Tviteru, a sestra mu je uzvratila srcem.

ognj

Inače, Ognjen je priznao da se prema Maji nikada nije ponašao kao stariji brat, a onda i objasnio njihovu dinamiku.

- Razlika između nas je dvije i po godine, ali nikada se prema njoj nisam ponašao kao da sam stariji brat. Ipak, uvijek smo bili u malom raskoraku, a najviše sam volio da je iznerviram i onda da se smijem. Nije bilo velikih svađa, ali me je nekoliko puta jurila nožem - pričao je on za Glosi jednom prilkom, pa nastavio:

og

- Međutim, danas smo u odličnim odnosima. Roditelji nam nisu bili strogi, ali znalo se šta je red i ko je autoritet, kao i šta se može, a šta ne, mada nas nikada nisu tukli - zaključio je svojevremeno voditelj,prenosi Pink.

Ne propustite