RAZVODE SE ĐANI I SLAĐA NAKON 25 GODINA BRAKA, OVO JE DEFINITIVNO KRAJ: Objavljene nove informacije - OTKRIVEN RAZLOG

Objavljeno:31.07.2021 - 13:39
A A A Times Arial

U javnosti je odjeknula vijest da se Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa razvode nakon 25 godina braka. Iako je par nedavno na folkerovom rođendanu ove navode demantovao, izgleda da je istina ipak drugačija.

Slađa je navodno odlučila da stavi tačku na brak i ne želi više da toleriše pjevačeve postupke. Ona je još sa ljetovanja kontaktirala advokate da pripreme sve kako bi se što prije okončao njihov brak.

screenshot-28

-Slađa je tužna i depresivna, djeca se trude da je nasmiju, ali ne vriijedi. Nije se nadala da će doći do ovoga. Razlog zbog kog je odlučila da se rastanu, jeste što je Đani pozajmio veliku sumu novca čoveku koji i nije njihov prijatelj, već poznanik. Ona je poludjela i doživjela nervni slom. Ona sve vrijeme vodi računa o novcu, dok Đani rasipa. Da nije bilo nje sve bi potrošili za vreme korone – kaže izvor za medije.

Međutim, ovo nije prvi put da Đani pravi probleme. Tako je pjevač prošle godine sa Slađom otišao na ljetovanje u Hrvatsku, ali je tamo izbio pravi skandal kada je pretjerao sa pićem, što žena nije htjela mu toleriše. Ona ga je zbog previše promila izbacila iz zajedničke sobe. No, on se ni tu nije zaustavio, a u javnosti je već poznato da je Đani nekoliko puta varao Slađu.

-U svakom braku ima trzavica, ali Slađa i ja, nikad se nije desilo da dan jedan ne pričamo. Bilo, prošlo. Bilo je, ne ponovilo se. Kajem se, naravno da se kajem, ali pijana glava, šta ćeš. Nije mi bilo svejedno. Zvao sam Miloša da me spašava. Ne ponovilo se, ne varajte svoje žene. Svako bi poželio da ima takvu ženu - pričao je Đani svojevremeno u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Izvor:Pink