OGLASIO SE MUŽ TANJE SAVIĆ, iznio nove šok optužbe na račun pjevačice: "DOLAZILA JE POLICIJA, NAŠEG SINA JE..."

Objavljeno:29.07.2021 - 14:13
A A A Times Arial

Foto: Kurir.rs

Novi šok detalji!

Dok pjevačica Tanja Savić odmara sa sinovima na moru, njen još uvijek zakoniti muž Dušan Jovančević iznio je nove optužbe na njen račun.

- Djeci sam kupio novi "ajfon" da me kontaktiraju kada žele i da bismo ostali u kontaktu sa ostalom porodicom i prijateljima iz Australije. Kada je Tanja vidjela telefon, izbrisala je sve podatke, ugasila ga i oduzela ga od djece. Posljednji put kada smo se čuli nisu ništa posebno rekli, ne mogu slobodno da pričaju od nje, jer posmatra naše razgovore, ucjenjuje ih i diriguje kako da mi odgovore. Svaki naš razgovor snima, ne znam zašto to radi, postala je kvarna i podmukla osoba, ne prepoznajem je - rekao je Dušan i dodao:

- Tanja pred djecom govori svašta o meni, naziva me ružnim imenima, govori da sam konj, budala i slično. Onda me djeca brane, jer im je žao, pa njoj govore takve stvari. Možda je kod nje u kući bilo normalno da majka tako ponižava oca, u mojoj porodici majka je poštovala oca, i obrnuto.

Dušan tvrdi da je pjevačica navodno u više navrata maltretirala njihove sinove.

- Kada su bili mali, zatvorila ih je u sobu, bili su u mraku, vrištali su i plakali, a Tanja im nije dala da izađu, držala je bravu. Kada sam čuo vrisku, skočio sam sa fotelje i otišao gore da vidim o čemu se radi. Nije mi bilo dobro, rekao sam joj da to nikada više ne radi. Dok smo živjeli u Australiji, 2017. godine ujela je Đorđa za obraz, sutradan kada je otišao u školu, učiteljica je vidjela modricu i prijavila. Kasnije tog dana policija se stvorila na vratima i morali smo da dajemo izjavu. Sramota me je da pričam šta sam sve doživio pored nje - rekao je Jovančević.

2616533-tanja-s-2-ff

Dušan je rekao i da mu je žao što se razvodi od Tanje.

- Meni je stalo i žao mi je zbog djece. Nema šta ne bih učinio za naše dječake, nisam se ženio i stvarao porodicu da bih se razvodio, ali nažalost, nisam imao sreće u braku. Tanja je naivna i povodljiva. Ne krivim je, krivim osobe koje imaju korist od nje, pa joj sole pamet. Bio sam problem, svima sam smetao, mislim na njenu porodicu. Nisu mogli da prihvate da me Tanja voli i da mi imamo našu porodicu, obaveze i planove, a da oni nisu bili dio toga. Kada sam je oženio i odveo je iz njene porodične kuće, nisam im samo odveo ćerku ili sestru, već sam odnio i finansije iz kuće. Teško da mogu da je vratim, oni je sada imaju tamo gdje njima odgovara - rekao je Dušan, te odgovorio na Tanjine optužbe da su sinovi sa njim u Australiji vreme provodili uz telefon i igrajući igrice.

- Djeca su kod mene išla u školu, a poslije škole su svakog dana imali aktivnosti: plivanje, fudbal, kik-boks. Svaka joj čast ako je mogla da vidi toliko daleko iz Srbije do Australije i da zna šta djeca rade svakodnevno - navodi Jovančević.

(Pink.rs)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!