"SVIĐA MI SE", GILE PRIZNAO U KOJU ŽENU JE ZALJUBLJEN: Svi je dobro znate, ZANOSNA PLAVUŠA IZ ZVEZDA GRANDA

Show
"SVIĐA MI SE", GILE PRIZNAO U KOJU ŽENU JE ZALJUBLJEN: Svi je dobro znate, ZANOSNA PLAVUŠA IZ ZVEZDA GRANDA
.

Amar Gile ne krije da je opčinjen ljepotom pobjednice Zvezda Granda Milice Todorović, a evo šta mu se još kod nje dopada...

Veliki šarmer Amar Gile Jašarspahić prati rad svojih kolega iz Zvezdi Granda, a jedna od pobjednica ovog takmičenja mu je posebno privukla pažnju.

U pitanju je Milica Todorović, mlada dama koja ga oduševljava ne samo izgledom već i drugim osobinama, posebno načinom na koji gradi karijeru.

"Milica Todorović je mnogo lijepa žena. Ne bih se bunio da mi bude djevojka, sviđa mi se i kako izgleda i kako se ponaša", rekao je pjevač za Informer, dodajući da bi sa njom volio i da snimi duet. Tvrdi da bi to bio idealan spoj i prilika da osvoji koleginicu.

milica-todorovic-2

"Imam uspješne duete, ali bih voleo da sledeći uradim sa Milicom, bio bi to pun pogodak da se naši glasovi ukrste. Siguran sam da bi to bio hit, a pokušao bih tada i da je osvojim. Mada mislim da nisam njen tip muškarca, ali nadu ne gubim".

Popularni pejvač je, inače razveden, a sa bivšom suprugom Emom ima sina. Poslije razvoda je izjaviljivao da je zaljubljen i veoma sretan.

Izvor: Lepa&Srećna

Ne propustite