OVO SU NAJSRETNIJI DATUMI U AVGUSTU: Donose priliku za napredovanje i velike životne promjene!

Objavljeno:27.07.2021 - 20:10
A A A Times Arial

Tokom ovih dana zvijezde će nam biti maksimalno naklonjene. Iskoristite to

Prema astrologiji kako bismo odredili povoljne i nepovoljne dane u nekom vremenskom periodu, najbolje je pratiti lunarni kalendar u kojem se otkrivaju faze mjeseca, kao i uticaj lunarne energije na naš život. Da li će određeni dan biti pozitivna ili negativan, zaisi sve od položaja mjeseca, njegove faze, kao i od horoskopskog znaka u kojem se u tom periodu nalazi, piše Lovesensa.

Otkrivamo koji će dani u avgustu biti najsrećniji prema lunarnom kalendaru:

3. avgust - Mjesec u Blizancima

Ovo je dan kada prestajete da igrate ulogu žrtve i počinjete da verujete u sebe. Shvatićete kako da uništite staro i stvorite nešto novo u svom životu. Povoljan je dan za prihvatanje sopstvene prirode onakve kakva i jeste, ali i za borbu sa izazovima jer ćemo imati.nevjerovatnu snagu.

7. avgust - Mjesec u Lavu

Ovo je dan kada se unosi svjetlost u sve sfere života, trenutak mira i blagostanja. Za ovaj dan je presudno čišćenje karme i činjenje dobrih djela kako bismo se oslobodili karmičkih dugova iz prošlosti.

14. avgust - Mjesec u Škorpiji

Komunikacija je ključna na ovaj dan, a vaše riječi će imati veliku snagu. Očekuje vas prijatan raplet događaja na poslu jer ćete imati kreativnu energiju na zavidnom nivou. Druželjubivi ste, komunikativni i tačno znate šta treba da kažete. Zbog toga je ovaj dan fantastičan za pregovore, dogovre i potpisivanje važnih ugovora.

19. avgust - Mjesec u Jarcu

Moguć je susret dvije sličlne prirode koje se snažno privlače. Idealan dan za slobodna srca i povezivanje sa srodnom dušom. Intuicija će biti pojačana, a duhovno i emocionalno preuzimaju vođstvo nad materijalnim. Bićete zahvalni i imati pojačano razumijevanje, pa može doći i do poboljšanja odnosa iz prošlosti.

23. avgust - Mjesec u Ribama

Divan trenutak za otpuštanje napetosti i priporema za dobar odmor koji vaa je neophodan. Svaki događaj biće prijatan, odnosi u savršenom redu, a vi ćete imati osjećaj da ste napokon uspostavili harmoniju u svom životu.

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!