Vlasnik agencije čiji se autobus skršio u Hrvatskoj: 'Putujem, a vi pazite što ćete objavljivati...'

Aktuelno
Vlasnik agencije čiji se autobus skršio u Hrvatskoj: 'Putujem, a vi pazite što ćete objavljivati...'
-

- Ne znam ja ništa, nemam nikakve informacije. Vi pazite kakve ćete informacije objavljivati, budite svjesni što radite, odrješito je rekao za 24sata i poklopio slušalicu

U slijetanju autobusa kosovskih oznaka na autocesti A3 kod Slavonskog Broda u nedjelju ujutro poginulo je najmanje deset osoba dok je njih 45 ozlijeđeno, izvijestila je brodsko-posavska policija. 

Putnička agencija koja je organizirala taj put je Deva Tours, koja organizira putovanja na relaciji Njemačka - Kosovo - Albanija sa sjedištem u Frankfurtu. Nazvali su ih. 

- Gospodine, ja sad putujem i ne mogu ništa reći - rekao nam je ozbiljnim glasom. Na pitanje, ima li ikakve informacije, kaže da nema. Kad su ga pitali zna li da je poginulo najmanje deset, postao je vrlo neugodan. 

- Otkuda vama to, otkuda? - upitao nas je vlasnik agencije. Odgovorili smo da su to službeni podaci policije. 

- Ne znam ja ništa, nemam nikakve informacije. Vi pazite kakve ćete informacije objavljivati, budite svjesni što radite - odrješito je rekao i poklopio slušalicu. 

Ravnatelj brodske bolnice dr. Josip Samardžić izjavio je u nedjelju kako je u bolnicu od jutros zaprimljeno 45 osoba koje su nakon teške nesreće na autocesti kod Slavonskog Broda zatražile liječničku pomoć, a među njima je osam teško ozlijeđenih.

24sata saznaje i da su vozači tog autobusa odmarali poslije Bregane pola sata. Potom su se zamijenili. Pretpostavlja se da je nesreći kumovao umor vozača. Nažalost među poginulima je i 'drugi' vozač, koji u tom trenutku nije vozio autobus.

Kolona automobila u smjeru Zagreba je duga nekoliko kilometara, usmjeravaju se vozila na županijsku cestu i na izlaz istok.

(24sata.hr)

Ne propustite