MARKO ĐEDOVIĆ PONOVO UDARIO NA ŠA! A ONDA OTKRIO 1 DETALJ O IVANI: Ovo niko nije znao, "SVE MI JE PRIZNAO U FINALU"

Show
MARKO ĐEDOVIĆ PONOVO UDARIO NA ŠA! A ONDA OTKRIO 1 DETALJ O IVANI: Ovo niko nije znao, "SVE MI JE PRIZNAO U FINALU"
.

Prilikom davanja posljednjeg intervjua, Marko Đedović je otkrio nove šokantne detalje o Nenadu Aleksiću Ša.

- Ne bih ovo između nas nazvao ratom jer ne mogu da ratujem sa nekim ko je slabiji od mene. On tako piše nešto, pa me zove i šalje poruke, ali sad je kasno za razgovor, imali smo kad smo mogli da razgovaramo - počeo je izlaganje nekadašnji zadrugar za "Džet set top 5".

- Njega ne treba da bude strah od mene nego sramota od samog sebe. Štitio sam ga tamo, a imao sam osjećaj da je baš ovako odvratan narodu kao što vidim sada da jeste. On i Tara Simov imaju nekih pet lažnih fan grupa, a dok mi pišu prepoznajem Tarine riječi. Treba da ga je sramota zbog one žene što mu ništa nije uradila.

sa-i-tara

- Koliko mi je samo ružnih riječi o njoj rekao krijući usne rukama od kamere, a ja sam mu čitao sa usana. Pričao je sa kim je sve Ivana bila, o njenom bivšem poslu, o klabingu njenom. Ima tu i riječi koje podležu krivičnom postupku, a riječ je o utaji određene količine novca koji nije prikazao pri brakoravodnom postupku - dodao je Marko.

- Ostavio je te pare sa strane, a zasad nek bude tajna gdje. Nisam mu povjerovao u sve što je ispričao. Istina je da mu je Ivana na sudu uzela stan, dva lokala i određenu količinu novca, a on mi je rekao na finalu i da mu je ukrala 5.000 eura dodatno. U to ne vjerujem. Ne vjerujem ni njoj sve jer je, ipak, ona bila sa njim sedam godina, ali nije ni on skroz crn niti je ona skroz bijela.

(Puls online)

Ne propustite