DALILA DRAGOJEVIĆ POKAZALA KAKO IZGLEDA 3. DAN NAKON OPERACIJE: Pišu joj - "kako te nije sramota"

Show
DALILA DRAGOJEVIĆ POKAZALA KAKO IZGLEDA 3. DAN NAKON OPERACIJE: Pišu joj - "kako te nije sramota"
.

Nekadašnja rijaliti učesnica Dalila Dragojević nedavno se podvrgla estetskoj intervenciji nakon što je odlučila da izvadi biopolimer iz usana koji joj je smetao.

Ona je na popularnoj društvenoj mreži objavila cijeli proces koji nije za one sa slabim stomakom, jer intervencija podrazumijeva odstranjivanje viška usana koji je obuhvaćen biopolimerom, a zatim se usne zašivaju i čeka se određen period da rane zarastu, a onda se skidaju konci.

Dalile je sada objavila kako njene usne izgledaju treći dan nakon ove operacije, a prizor nije nimalo lijep, jer su joj usne iserutane u krastama i vire konci.

- Treći dan od operacije, a usne postaju sve ljepše i ljepše iako su i dalje pod koncima i otokom. Pitaju me "kako možeš to sve da slikaš, zar te nije sramota pokazati da si radila nešto na sebi”? Moj odgovor je:

screenshot-from-2021-07-23-19-53-44

"Zašto bi me bilo "sramota" pokazati.. pa ljudi nisu slijepi pored očiju. Izvadila sam ono što me nerviralo, a uz to pretvaralo da budem kao i sve ostale! Vraćam svoju prirodu i to mi je najbitnije! Isto tako podržavam sve djevojke koje žele da promjene na sebi nešto i koje nisu zadovoljne svojim izgledom! Kratko i jasno! Ja sam medijska ličnost i ne krijem ni jedan rad na sebi... Naši novinari nisu slijepi kao ni narod koji me prati! Moj IG je moja stvar na kojem prikazujem realan život jedne žene od 27 godina. Kome se ne sviđa uvijek postoji opcija "otprati" - napisala je Dalila ispod objave.

Ne propustite