Dodik konačno progovorio o navodnoj tuči sa ministrom unutrašnjih poslova (VIDEO)

Objavljeno:22.07.2021 - 13:09
A A A Times Arial

"Izmišljene su priče o odnosu ministra unutrašnjih poslova Srpske Dragana Lukač i mene", rekao je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

"Nikakve tuče nije bilo. Ja sam bio u prilici ili neprilici da sam tih dana posjećivao zubara pa sam imao te probleme koji su uobičajni. Izmišljotina koja ne vrijedi komentara. Meni je impozantno kako ljudi izmišljaju i uživaju pa se ponose time i ne odustaju. To je potpuna laž", rekao je Dodik.

"Zar mislite da bi Lukač ostao ministar da se to desilo? Koliko ja znam, Lukač je u Rusiji. To je takva vrsta podvale da čovjek ne može da vjeruje. Da li ima potrebe da uopšte komentarišem ovo pitanje u javnom diskursu? Danas samo izmišljaju, lažu.

Jedna vrhunska akcija - malo je MUP-ova koji se obračunavaju sa svojim pripadnicima koji sarađuju s kriminalnim strukturama. Imam snage da to radimo, i dalje ćemo raditi i onda se pojave priče o sukobu, nikakvih sukoba nema", dodao je danas Milorad Dodik.

 

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!