SESTRI MIRI IZ "NAŠE MALE KLINIKE" OSVOJILA JE PUBLIKU U CIJELOM REGIONU, njeni zubi su uvijek bili u fokusu: A danas izgleda OVAKO! 

Show
SESTRI MIRI IZ "NAŠE MALE KLINIKE" OSVOJILA JE PUBLIKU U CIJELOM REGIONU, njeni zubi su uvijek bili u fokusu: A danas izgleda OVAKO! 
Serija "Naša mala klinika" emitovala se na televiziji B92 od 2004. do 2007. godine.

Serija "Naša mala klinika" emitovala se na televiziji B92 od 2004. do 2007. godine. Pored Nede Arnerić, Renea Bitorajca, Bode Ninkovića i mnogih drugih, pažnju je, posebno muškom dijelu publike, privukla medicinska sestra Mira, koju tumači glumica Sonja Damjanović.

Sestra Mira izazvala je pravo oduševljenje kod gledalaca, a smiješni zubi uvijek su bili u fokusu.

5b69ab57-8f48-48cd-8678-50570a0a0a67-nov5

Inače, Sonja Damnjanović je bila dugo u vezi sa frontmenom grupe "Koktel bend" Zoranom Zlatanovićem.

No, kako se ranije pisalo ta veza je zapala u krizu navodno zbog glumca Ivana Bosiljčića, koji je u seriji "Sva ta ravnica" u kojoj je glumio sa Sonjom.

- "Sva ta ravnica", po drugi put smo snimali zajedno. Na priče da smo u tajnoj vezi, kao i da sam raskinula veridbu sa Zoranom, nemam nikakav komentar. Smatram da treća osoba ne može da rasturi ničiju vezu, a njeno eventualno postojanje u ljubavnom odnosu, samo je pokazatelj da između aktera te romanse nešto nije u redu, ali nikako ne može da bude razlog njihovog rastanka – rekla je ranije za "Stori" Sonja.

 

glumi

Ne propustite