IZRAČUNAJTE ODMAH LIČNI BROJ! Otkriva sve o vašem LJUBAVNOM životu, saznajte zašto nemate SREĆE u vezama

Objavljeno:20.07.2021 - 20:54
A A A Times Arial

Temelje numerologije postavio je Pitagora, jedan od najvećih matematičara i filozofa u istoriji. Za mnoge je numerologija samo mistična razbibriga, ali mnogi vjeruju kako između brojeva i ljudi zaista postoji snažna veza.

Raznim metodama redukcije ili zbrajanja dolazi se do ličnog broja koji u sebi skriva tajne o određenom aspektu života. Svaki lični broj ima svoju vladajuću planetu, s toga je svaki broj specifičan sa svojim određenim karakteristikama. Između ostalog, može da pokaže i kako funkcionišete u ljubavi.

Lični broj dobićete sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja.

2651601-profimedia0409747101-ls

Primjer:

Godina rođenja: 25.6.1989.

2+5+6+1+9+8+9= 40

4+0= 4

(U numerologiji se dvocifreni broj uvijek svodi na jednocifreni).

BROJ 1: Ovo su osobe koje ljubav zasnivaju veoma racionalno, promišljeno i na intelektualnoj osnovi. Teško ih je zadovoljiti. Ako od njih očekujete da budu poslušni – kao rezultat dobićete odbojnost i agresivnost. S njima morate da budete pažljivi i davati im dovoljno motivacije jer su skloni nevjerstvu ukoliko veza postane previše dosadna i monotona.

BROJ 2: Ove osobe su veoma izbirljive. Žele praktične i inteligentne osobe oko sebe. Dosta su materijalni, pa će se lako odlučiti za osobu koja može da im osigura udoban život. To su blage osobe s kojima je nemoguće posvađati se. Ako iskreno vole – verne su i požrtvovane.

BROJ 3: Prije svega žele iskreno prijateljstvo. Tek kada to osjete mogu da se upuste u ljubavnu vezu. Njihova ljubav temelji se na poštovanju i potpunom povjerenju prema partneru. Sve probleme rješavaju otvorenim i iskrenim razgovorom.

BROJ 4: Osobe koje vole duge i stabilne veze. Obožavaju brak i često ga rano ostvaruju. U životu im se desi da pogrešno izaberu partnera. U ljubavi mogu biti nemaštoviti i dosadni. Miran život i stabilan odnos jedini je životni cilj ovih osoba. U vezama su vjerni, poslušni i spremni na kompromise.

BROJ 5: Ove osobe teže za ljubavlju koja je za cijeli život. Svaka laž ih duboko povrjeđuje i teško je zaboravljaju. Za njih je pravi smisao života pronaći ljubav. Kada je nemaju - kao da nisu živi. Mana u odnosima im je nezrelost i težnja za slobodom.

BROJ 6: Osobe koje su sklone promjenama. Nisu baš za stalnu i dugu ljubavnu vezu. U stalnoj su potrazi za odgovarajućim partnerom. Veoma su nežne i osjećajne ali uvijek imaju poriv da nađu nešto bolje. Zbog toga često ostvaruju ljubav tek u kasnim godinama života, kada postanu zrelije.

BROJ 7: Ovim osobama je ljubavni život prožet brojnim ljubavnim vezama. Uživaju u avanturama i flertu. Mnogi od njih, tokom života, imaju i po nekoliko brakova. Životu i ljubavi pristupaju veoma aktivno, pa su stalno u potrazi za novim uzbuđenjem. Često im se dešava da ne vide razliku između ljubavi i strasti.

BROJ 8: Ovim osobama se ljubavni život odvija kroz stalne akcije, promjene i više brakova. Želja za raznolikošću i stalno odlaganje životnih odluka kao i ozbiljnih životnih pitanja prisutni su kod njih tokom cijeloga života. Za neku pravu, dužu vezu odlučuju se nakon 40. godine života.

BROJ 9: Osobe koje u mladosti često teže vezama sa starijim partnerima jer vole zrelost. Uvijek su u nekim suprotnostima. Oni vole neobično i netipično. Uvijek tragaju za novim ljubavnim uzbuđenjima. Često doživljavaju razočarenja ali vrlo brzo se oporavljaju.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!