Sjećate li se glavnog glumca filma 'Tri metra iznad neba'? ŽENE SU LUDJELE ZA NJIM, a danas ima dugu kosu i izgleda POTPUNO DRUGAČIJE, STIŽU GA GODINE? 

Show
Sjećate li se glavnog glumca filma 'Tri metra iznad neba'? ŽENE SU LUDJELE ZA NJIM, a danas ima dugu kosu i izgleda POTPUNO DRUGAČIJE, STIŽU GA GODINE? 
Žene diljem svijeta oduševljene su zbog naočitog Španjolca Marija Casasa

Žene diljem svijeta oduševljene su zbog naočitog Španjolca Marija Casasa (34), koji ih je osvojio još 2010. u romantičnoj drami "Tri metra iznad neba". 

Naime, Mario je zvijezda nove Netflixove serije "The Innocent", koja je izašla 30. travnja, a temelji se na istoimenom romanu Harlana Cobena. Glumac je utjelovio Matea Vidala, koji je proveo četiri godine u zatvoru zbog nesretnog ishoda tučnjave ispred noćnog kluba. 

On se zbog jednog poziva opet zatekne usred novog slučaja s više ubojstava i postaje glavni osumnjičeni, pa mora dokazivati svoju nevinost, što je teško kada svi dokazi upućuju na njega. Usto, Mateu nestaje supruga Olivia i ne smije tražiti pomoć policije. 

las-casas-de-mario-casas-1

Serija "The Innocent" ima osam epizoda i od početka do kraja je napeta jer se događaju nevjerojatni obrati u radnji, a gledatelji počnu sumnjati u sve više likova i njihovu iskrenost. Uz Marija pojavljuju se glumci Aura Garrido, Alexandra Jiménez, Sam Feuer, Martina Gusman i Santi Pons. Serija je dobila odlične kritike javnosti. 

m

Inače, Casas je rođen 12. lipnja 1986. u španjolskom gradu A Coruñi, a njegova majka Heidi ga je dobila kao 17-godišnjakinja s njegovim 19-godišnjim ocem Ramonom. Glumac ima mlađu sestru Sheilu (33) te braću Christiana (29), Oscara (22) i Daniela (7). 

Kao dijete bavio se nogometom u sklopu kluba Deportivo, no morao se ostaviti svoje strasti kad se njegova obitelj preselila u Barcelonu. Marijeva majka bila je kućanica i brinula se o djeci, dok je njegov otac radio kao stolar i glumac ga često naziva svojim uzorom. Usto ističe da je jako blizak sa svojom sestrom i braćom. 

mario

Cijela se obitelj preselila s njim kada je imao 18 godina kako bi ganjao karijeru modela i glumca. Njegov najmlađi brat Daniel ima tek sedam godina pa se Mario nekad šali da se osjeća kao da mu je nećak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Casas (@mario_houses)

 

Ne propustite