Kozmetičarka na klijentici pokazala kako metalni uvijač lomi trepavice: 'Ako morate, koristite grijani'

Moda i ljepota
Kozmetičarka na klijentici pokazala kako metalni uvijač lomi trepavice: 'Ako morate, koristite grijani'
Zadnjih je nekoliko godina vrlo popularno imati duge i guste trepavice,

Zadnjih je nekoliko godina vrlo popularno imati duge i guste trepavice, a kako ih žene ne bi morale svakodnevno mazati, mnogi saloni su se specijalizirali za izvođenje tretmana ugradnje umjetnih trepavica, odnosno ekstenzija.

Nedavno je zato jedna kozmetičarka u svom viralnom TikTok videu žene koje se ne mogu zamisliti bez umjetnih trepavica upozorila da ih ne tretiraju s uvijačem: iako će, kaže, uvijač lijepo podići umjetne dlačice, uništiti će i skratiti vaše trepavice...

tre

- Dok sam klijentici uređivala umjetne trepavice, primijetila sam da njene prirodne izgledaju kraće nego prije, kao da ih je odrezala - rekla je u svom videu kozmetičarka i vlasnica IPS beauty salona u Londonu. 

- Ovako uvijek izgledaju trepavice kad se na njima koristi uvijač - objasnila je kozmetičarka, jer ih doslovno, kaže, lomi.

Umjesto metalnog uvijača koji trepavice uvija pritiskom, ona za povećanje volumena i podizanje preporučuje grijani uvijač koji ih uvija uz pomoć topline.

- Već sam dvaput zbog uvijača izgubila sve trepavice - napisala je jedna korisnica, no mnoge Tiktokerice tvrde da je ta spravica bezopasna, ali samo ako se pravilno koristi.

- Godinama koristim uvijače za trepavice, to se događa samo ako koristite jako loš ili ga pogrešno upotrebljavate - podijelila je jedna djevojka u komentarima, prenosi The Sun.

@ipsbeauty

Stay away from eyelash curlers

Ne propustite