OVAJ SPREJ BUKVALNO TJERA PRAŠINU, PRAVI SE OD 4 SASTOJKA KOJA SVI IMATE KOD KUĆE: Nećete morati stalno čistiti, SAMO 1 SEDMIČNO

Praktična žena
OVAJ SPREJ BUKVALNO TJERA PRAŠINU, PRAVI SE OD  4 SASTOJKA KOJA SVI IMATE KOD KUĆE: Nećete morati stalno čistiti, SAMO 1 SEDMIČNO
.

Koliko god da čistite, čini se da prašine uvijek ima? Ona se posebno vidi na staklenim stolovima, recimo, ali i na tamnom drvetu. Ukoliko vam se čini da više ne možete da izađete na kraj sa prašinom i da stalno čistite, ovaj sprej će vam mnogo pomoći!

796761-prasina-ls

Recept za domaći sprej širi se društvenim mrežama, a oni koji su ga isprobali kunu se da radi i da zaista pada manje prašine.

Sve što vam treba je jedna šoljica vode, četvrtina šoljice bijelog sirćeta, dvije kašike kokosovog ulja i četiri kapi eteričnog ulja limuna. Uloga posljednjeg sastojka je ne samo da da lep i svež miris spreju, već i da zaštiti drvene površine.

Sve ove sastojke pomešajte, pa ga isprskajte po površinama i prebrišite čistom krpom. Bićete iznenađeni koliko se prašina manje skuplja!

Izvor:Mondo

Ne propustite