JELENA NIJE BILA NA VIMBLDONU, ALI NOVAK JE PORUKU POSLAO I PRIJE FINALA: Nadimak kojim joj tepa će vam otopiti srce

Druga strana sporta
JELENA NIJE BILA NA VIMBLDONU, ALI NOVAK JE PORUKU POSLAO I PRIJE FINALA: Nadimak kojim joj tepa će vam otopiti srce
Pobjeda Novaka Đokovića na finalu Vimbldona prava je kruna njegove dosadašnje karijere.

Pobjeda Novaka Đokovića na finalu Vimbldona prava je kruna njegove dosadašnje karijere. Meču su prisustvovale brojne slavne ličnosti kao i članovi britanske kraljevske porodice.

Lijepa Kejt Midlton privukla je veliku pažnju, naročito žena koje vole njen modni stil. Ipak, Novakova žena je izostala, kao i majka Dijana.

"Žao mi je što moja porodica zbog pravila na turniru koja sada važe za igrače nije mogla da prisustvuje, ali sam im neizmjerno zahvalan", rekao je Novak. Jelena je, naime, bila pravi "vjetar u leđa" na turniru Rolan Garos i bodrila je Novaka kao nikada prije.

217355399-3934436216679383-67820893314248759-n

Međutim, u sijenci priprema za njegovo veliko finale skoro da je potpuno ostala godišnjica braka koju su Jelena i Novak ovoga puta proslavili tek na Instagramu, a pravo slavlje će sigurno uslijediti.

"Srećna nam godišnjica braka jubičak. Hvala ti ogromnoj ljubavi i podršci koju pružaš našoj porodici. Prije 7 godina na Svetom Stefanu (sa malim Stefanom u stomaku) smo započeli naše porodično putovanje koje nema kraja. Volim te", poručio joj je Novak uz sliku poljupca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Ne propustite