RUSKI ASTROLOG PAVEL GLOBA TVRDI - OVA 4 ZNAKA ZADESIT ĆE NEOČEKIVANO BOGATSTVO U JULU: Sve što ovaj mjesec taknu pretvara se u zlato, JESTE LI MEĐU NJIMA?

Zanimljivosti
RUSKI ASTROLOG PAVEL GLOBA TVRDI - OVA 4 ZNAKA ZADESIT ĆE NEOČEKIVANO BOGATSTVO U JULU: Sve što ovaj mjesec taknu pretvara se u zlato, JESTE LI MEĐU NJIMA?
-

Četiri horoskopska znaka zadesiće neviđena sreća i bogatstvo ovog ljeta. Novčani horoskop za jul donosi obilje dobrih prilika, brdo para, ali pod jednim uslovom.

Jedan od najpoznatijih svjetskih astrologa, Rus Pavel Globa objavio koje hosokopske znake očekuje velika sreća u julu, i to na polju finansija.

Prema njegovim riječima, četiti znaka Zodijaka zadesit će neočekivano bogatstvo u drugom mjesecu ljeta.

Blizanci

U narednim danima Blizanci će briljirati na poslu, a njihv trud biće primijećen i nagrađen i to "debelo". Ali, predstavnike ovog znaka ne bi trebalo da ponese upeh i priliv novca. U ovom trenutku je bolje da se usredsrede na porodične odnose. Radost se umnožava kada se dijeli sa drugima.

Djevica

Device očekuju kardinalne promene u finansijskoj situaciji. Dug i naporan rad će se konačno isplatiti, a pripadnici ovog znaka mogu da očekuju da se značajno uvećanje profita. Međutim, Globa upozorava da će, između ostalog, drugi mesec leta doneti Devicama i neke provokacije. Preporuka astrologa jeste da ni u kom slučaju ne reaguju, izgubiće povlastice koje su stekli.

Jarac

U bliskoj budućnosti mogu se desiti najneočekivanije promjene u karijeri Jarčeva. Postoji mogućnost da će predstavnici ovog znaka željeti da u potpunosti promjene polje rada. Imaće podršku bliskih prijatelja koji će im pomoći da donesu pravu odluku. Savjet astrologa jeste da ne zaboravite na ovu pomoć i adekvatno se zahvalite dragim ljudima.

Vodolija

I Vodolije će pratiti sreća i uspjeh im "ne gine". Pripadnici ovog znaka će, prema ruskom astrologu, dobiti izuzetno povoljnu ponudu. Veoma je važno da ne izgube hrabrost i odbiju da prihvate rizik. Za ovakvu odlučnost biće nagrađeni i to će osigurati brz i efikasan razvoj firme u kojoj rade, a oni sami biće dobro nagrađeni - povišica će biti pozamašna.

(Mondo)

Ne propustite