ASTROLOZI OTKRILI/ OVA 3 ZNAKA DO 21. JULA ČEKA SREĆA, OBILJE - PARE ĆE PLJUŠTATI: Da li ste vi taj sretnik?

Zanimljivosti
ASTROLOZI OTKRILI/ OVA 3 ZNAKA DO 21. JULA ČEKA SREĆA, OBILJE - PARE ĆE PLJUŠTATI: Da li ste vi taj sretnik?
.

Sunce je ušlo u znak Raka 21. juna i osvijetlilo jedan od najemotivnijih i najnežnijih horoskopskih znakova Zodijaka. Ovo je period ljubavi, pojačanih osjećanja, ali i šansi da se otvore vrata ka obilju nove energije!

Astrolozi otkrivaju koja će tri horoskopska znaka imati najviše sreće i šansi za vrijeme vladavina Raka - od 21. juna do 21. jula 2021. godine:

Ovan

Tokom vladavine Raka imate šansu da popravite i ojačate odnose. U ljubavi se ponovo fokusirate na bliksots, otvorenu komunikaciju i iskrenost. Pun Mjesec 24. juna pomaže vam da se oslobodite negativnih emocija i iscijelite svoje srce. Do 13. jula Venera i Mars ulaze u Lava - osjećaćete se spremnije za vođenje važnih razgovora ljudima do kojih vam je stalo. Privatni život biće nježan i pun ljubav - procvjetaćete!

Rak

Ovo je vaše vrijeme dragi Rakovi, zablistaćete! Letnja dugodnevica donosi vam povezabnost sa prirodom, zato je idealno da provodite što više vremena napolju i pronađete u prirodi svoj mir. Stupite u kontakt sa fantastičnim unutrašnjim JA. Gajite svoje unutrašnje samopouzdanje, što vam naročito donosi uspjeh u ljubavi. Mlad Mjesec 9. jula pomaže vam da ostvarite ambicije i postanete jači nego ikada - naročito u karijeri.

Blizanci

U narednih mjesec dana pronaćićete finansijku sigurnost. Važno je da sebi postavite pitanje - Kako želim da planiram budućnost? Na koji način mogu da privučem obilje? Povežite se sa svojom unutrašnjom prirodom, probudite je i pokrenite talas promjena. Moć je u vama! Ovo je dobar period za ulaganje i sticanje novca kroz nove izvore, naročito kada se 22. juna završi faza retrogradnog Merkura. Kada Merkur 11. jula uđe u Raka, savršeno je vrijeme za štednju, ali i za privlačenje obilja, piše "Love Sensa".

Ne propustite