OVO JE FANTASTIČNA STVAR ZA PERUT I MASNU KOSU! Umiruje upalu, a ne isušuje kožu!

Moda i ljepota
OVO JE FANTASTIČNA STVAR ZA PERUT I MASNU KOSU! Umiruje upalu, a ne isušuje kožu!
Mnogi troše velike sume novca na razne šampone i druga sredstva protiv peruti, a postoji jeftina alternativa koja vrlo brzo djeluje.

Mnogi troše velike sume novca na razne šampone i druga sredstva protiv peruti, a postoji jeftina alternativa koja vrlo brzo djeluje. Riječ je o lijeku koji često koristimo protiv bolova – acetilsalicilnoj kiselini ili jednostavnije – aspirinu.

Ovaj lijek djeluje protivupalno kada se primeni na koži, a činjenica da nema steroida doprinosi da bude još bezbjedniji.

1594378401183759

Aspirin može odlično da posluži za piling kože glave i da očisti skalp od odumrlih ćelija, masnoće, sebuma kao i naslaga raznih proizvoda koje koristimo za pranje, regeneraciju i stilizovanje kose. On umiruje upalu, a ne isušuje kožu kako ponekad može da djeluje tipični šampon protiv peruti. Ovo je posebno važno ako imate suhu kosu koju je neophodno hidrirati.

Aspirin može odlično da posluži za piling kože glave
Potrebno je da izdrobite 3-4 tablete aspirina i dodate malo vode da bi se rastvorile. Izmiješajte pastu sa malo svog omiljenog šampona i utrljajte u kosu. Izmasirajte lagano pa ostavite da djeluje nekoliko minuta. Možete i da iščešljate blago korijen kose češljem sa krupnim zupcima, više da biste izmasirali kožu glave, a ne da biste raščešljavali kosu.

Isperite i balzam nanesite samo na vrhove kose pa oblikujte frizuru na uobičajen način. Koža će biti čista, a svrab će prestati.

Ne propustite