LJETI SU NAM STOPALA PUNA ŽULJEVA, A 1 TABLETA PROVJERENO RJEŠAVA PROBLEM: Lijek koji svi imamo u kući je ČUDO

Objavljeno:29.06.2021 - 14:36
A A A Times Arial

Aspirin je jedan od najčešće korišćenih farmaceutskih proizvoda na svijetu. Ublažava bol, a ljudi ga koriste za široki spektar zdravstvenih problema.

Međutim, ovaj preparat koji se uzima za snižavanje temperature, bolove u mišićima, pomoć kod prvih simptoma prehlade, koristi se i u domaćinstvu kao rešenje za raznorazne probleme.

screenshot-39
Ljeti, jedan od najvećih problema ne samo žena, već i muškaraca jeste pojava žuljeva. Bilo da je riječ o novoj ili staroj i razgaženoj obići, svima nama se nakon već prvog puta kada obujemo ljetnje cipele pojave žuljevi. Dodatni problem predstavja i to što nam se na visokim temperatura znoje noge, pa se materijal cipela tare o nežnu kožu i tako je iritira.

Rešenje za ovaj problem je aspirin.

Žuljevi koji se duže vrijeme ne leče, a ostaju na koži, prijete da se pretvore u kurje oči. A evo kako da ovaj problem riješite.

Zdrobite 7 tableta aspirina i prelijte ih sa pola kašičice limunovog soka. Možete dodati i malo vode po želji. Stavite ovu pastu direktno na žuljeve i umotajte stopala u topli peškir, pa sve uvijte u najlonsku kesu. 

Ostavite da djeluje 10 minuta. S vremena na vrijeme protrljajte bolno mjesto preko peškira. Postupak ponavljajte svakog dana dok žuljevi ne nestanu.

Izvor:Mondo