"Vozim traktor i berem jagode", ZGODNA TAKMIČARKA ZG RADI SVE SEOSKE POSLOVE: Evo ko je ona ZAPRAVO!

Show
"Vozim traktor i berem jagode", ZGODNA TAKMIČARKA ZG RADI SVE SEOSKE POSLOVE: Evo ko je ona ZAPRAVO!
-

Učesnica "Zvezda Granda" Valentina Kuzmanović privukla je veliku pažnju tokom takmičanja.

- Ja sam se prvi put pojavila na "Grandovoj" sceni sa devet godina i tada me je scena voljela. Stvarno mi je to puno značilo što se tiče iskustva. Trudila sam se i stvarno sam iz godine u godinu sve bolja, i dan danas usavršavam svoju vokalnu tehniku i potrudiću se da to bude baš profesionalno - rekla je Valentina.

Valentina s ponosom ističe da potiče iz sela Krvavica u okolini Kruševca, a kako kaže život na selu ne bi menjala za život u gradu, dok su joj seoski poslovi pravo uživanje.

2619143-valentina-2-ff

- Stvarno mnogo volim svoje selo i ne stidim se što sam tamo. Ja sam najmlađa, dvije sestre su više radile od mene. Bila sam slatka, najmlađa, pa su me razmazili. Kako su se one udale rekla sam: "Valentina, moraš nešto i ti da radiš i da pomogneš svojima". Nešto što pamtim je kada smo se vozili traktorom u prikolici i brali jagode, stvarno je prelijepo bilo. Dok smo radili pjevali smo pjesmu "Miki Milane" - ispričala je mlada pjevačica.

2619145-valentina-ls

Prva ljubav joj je bila gluma, ali onda je sasvim slučajno otkrila da ima talenat za pjevanje.

- Ja sam od početka voljela glumu, išla sam na časove glume, pa sam mislila da ću odmah da dobijem ulogu i da glumim... Na rekreativnoj sam pjevala, oduvijek sam voljela stranu muziku i nastavnica je primijetila da imam talenat. Kasnije sam pjevala za Dan škole, pa me je tata prijavio za "Zvezde Granda" i druga takmičenja - otkrila je ona.

(Kurir.rs)

Ne propustite