DUŠICA SE OGLASILA ČIM JE ČULA DA SU KIJA I NJEN BIVŠI RASKINULI: Imala žestoku poruku za njih, KAD KOCKAREVA ČUJE...

Show
DUŠICA SE OGLASILA ČIM JE ČULA DA SU KIJA I NJEN BIVŠI RASKINULI: Imala žestoku poruku za njih, KAD KOCKAREVA ČUJE...
.

- Mogu vam samo reći da sam van grada i da su stvari u mom životu emotivno na svom mjestu. Ispunjena sam - u dahu je rekla Dušica

Nakon što je Kija Kockar javno rekla da je raskinula sa bivšim fudbalerom Milošem Dimitrijevićem, pojavile su se spekulacije da je voditeljka Dušica Jakovljević sada u emotivnom odnosu sa Milošem, sa kojim je i ranije bila u vezi.

Kako bi provjerili ove informacije, pozvali su Dušicu, koja je za Telegraf JETSET rekla da je zaljubljena, ali ne i u koga.

Jakovljevićeva je i ranije govorila da nije znala da su Kockareva i Dimitrijević bili u vezi, te nam je sada to i potvrdila.

- Sad ću vam reći, ja stvarno nemam informaciju da su njih dvoje bili zajedno. To sam čula iz medija, a nikada nisam čula ni od koga drugog. To je moj komentar na tu temu, s obzirom da nisam znala da su bili u vezi - počela je Dušica, pa nas je pomalo začudila njenim komentarom, kada smo joj saopštili da je Kija raskinula sa Milošem.

86582-dj87-f

- Ne znam... Morate da budete u vezi da biste raskinuli, ali dobro, nema veze - rekla je Dušica.

Voditeljka rijalitija Zadruga nam je potom otkrila da je zaljubljena, ali ne i u koga.

- Mogu vam samo reći da sam van grada, da mi je mnogo lepo i da su svari u mom životu emotivno na svom mjestu. Ispunjena sam - u dahu nam je rekla Dušica.

Jakovljevićeva nije nešto više željela da otkrije, ali je ponovila da je u njenom emotivnom životu sve u redu.

- Evo još jednom ću reći da je definitivno sve na svom mjestu i da sam emotivno jako srećna, pa vi čitajte između redova - zagolicala nam je maštu Dušica.

(telegraf.rs)

Ne propustite