"CECA NAS JE KITILA NOVČANICAMA OD 500 EURA" Trubači sa Veljkove svadbe otkrili - EVO KOLIKO SU ZARADILI ZA JEDNU NOĆ

Show
"CECA NAS JE KITILA NOVČANICAMA OD 500 EURA" Trubači sa Veljkove svadbe otkrili - EVO KOLIKO SU ZARADILI ZA JEDNU NOĆ
.

Trubač Dejan Jevđić otkrio je da je tokom karijere upoznao mnoge poznate ljude iz sveta politike i estrade, ali da je najveći utisak na njega ostavila Ceca Ražnatović.

Dejan okriva da je upoznao Cecu kada ga je angažovala da svira na svadbi Veljka Ražnatovića:

screenshot-10

"Upoznao sam je u novembru 2019. godin, kada je ženila sina Veljka. Želela je da joj baš ja sviram na jednom od najradosnijih dana u njenom životu. Prihvatio sam poziv bez razmišljanja i nisam se pokajao jer je to veselje koje je trajalo ceo dan i noć i pamtim ga kao najdražu uspomenu. Tog dana sam sa svojim orkestrom otišao u njenu kuću u Beogradu, gde smo dočekivali svatove", rekao je Dejan i dodao:

"Posle smo se svi zajedno uputili u Titel, a tamo su nas čekali Veljkova buduća mlada Bogdana Rodići njeni roditelji. Svirali smo nekoliko sati, a onda smo se uputili do Hrama Svetog Save, gde su Veljko i Bogdana obavili crkveno venčanje i rekli sudbonosno,da".

"Nakon toga se žurka se nastavila u hotelu i tamo smo svirali do ranih jutarnjih sati - priča Jevđić i otkriva kako izgleda naša najveća zvezda u opuštenom izdanju:

"Nesvakidašnji je doživljaj svirati Ceci, koja se veseli i kiti trubače novčanicama. Mom orkestru i meni ostavljala je sve po 500 evra. Više se i ne sećam koliko je tih novčanica bilo".

Izvo:Mondo

Ne propustite