TANJA SAVIĆ SA SINOVIMA STIGLA U SRBIJU, pogledajte reakciju dječaka na aerodromu: Pjevačica otkrila šta su joj sinovi rekli KAD SU JE UGLEDALI (FOTO)

Show
TANJA SAVIĆ SA SINOVIMA STIGLA U SRBIJU, pogledajte reakciju dječaka na aerodromu: Pjevačica otkrila šta su joj sinovi rekli KAD SU JE  UGLEDALI (FOTO)
Pjevačica Tanja Savić danas je sa sinovima Đorđem i Maksimom doputovala u Srbiju, a dočekali su ih članovi Tanjine porodice. Uslijedila je lavina emocija, suza i osmijeha.

Pjevačica Tanja Savić danas je sa sinovima Đorđem i Maksimom doputovala u Srbiju, a dočekali su ih članovi Tanjine porodice. Uslijedila je lavina emocija, suza i osmijeha.

tanja1

FOTO: ALEKSANDRA IVANOVIĆ / RAS SRBIJA

Tanja je nakon godinu i po dana ponovo sa svojom djecom, koju je iz Australije danas dovela u Beograd.

Pjevačica i njeni nasljednici nešto prije 13 časova sletjeli su na beogradski aerodrom, odakle su izašli nasmijani i raspoloženi, ne skrivajući sreću što su ponovo zajedno. Đorđe i Maksim, koji su prethodnih godinu i po dana proveli u Australiji sa ocem, nisu skidali osmijeh zbog činjenice da su ponovo u domovini, sa majkom.

U zagrljaj im je odmah potrčala tetka, Tanjina sestra, koja je sa ostatkom porodice došla da ih dočeka.

"Oni se prilagođavaju meni, neće biti lako. Ja sam dokazala da treba biti pribran i da u životu za bilo kakve bitke i gubitke čovjek treba biti strpljiv. Polako sa godišnjim odmorom, toliko planiram. Treba da se upoznaju sa sekama pa sve ostalo. Ja sam im prvo rekla kako su porasli i gdje su do sada. Oni su pričali da su čekali da dođem, Bili su uzbuđeni, čekali su da ja dođem. Sutra će mi pomagati oko djece. Boriti se nije sramota, treba dići glas u javnosti, smatram da sam to sve uradila zbog sebe. Da nisam sve to javno rekla, ne bih imala Dušanovu reakciju. Bila sam očajna. Bilo mi je teško, trebala mi je pomoć", rekla je Tanja.

Podsjetimo, Tanja je bila razdvojena od sinova od prošle godine, kada ih je njen suprug Dušan Jovančević bez njenog znanja odveo u Australiju.

(Blic.rs/Kurir.rs)
 

Ne propustite