ANA BEKUTA NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA? OGLASILA SE I OTKRILA DETALJE: Evo da li će produžiti ugovor- STAVILA TAČKU NA PRIČE

Show
ANA BEKUTA NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA? OGLASILA SE I OTKRILA DETALJE: Evo da li će produžiti ugovor- STAVILA TAČKU NA PRIČE
.

Pjevačica Ana Bekuta, koju smatraju jednom od najpravičnijih članova žirija u “Zvezdama Granda”, kaže da jedva čeka subotu kada će biti finale.

- Mi sada prepuštamo sve publici i glasovima, mi smo se trudili da odaberemo najbolje po našem mišljenju. Mislim da publika umije da procijeni i donese pravi sud - smatra Ana, a na pitanje da li ima favorita, diplomatski odgovara:

- Ne bih to sada komentarisala, ali moja kandidatkinja može da bude favorit. Ivana Bogićević je vrlo neobična, ima neobičan repertoar i prilično je zabavna. Pored toga, umije i dobro da pkeva.

ana-bekuta-printscreen-rts

Iako slijedi ljetnja pauza, nameće se pitanje da li ćemo Bekutu gledati u žiriju i sljedeće sezone.

- Ne znam da li ću biti u sljedećoj sezoni, to zavisi od dogovara i Saše Popovića. Svakako mislim da ću biti - iskrena je pjevačica, koja je prokomentarisala to što su joj mnogi zamjerili jer je takmičarki Zorji rekla da je uobražena.

- Nisam dovršila rečenicu kada sam joj rekla da je uobražena na sceni. To je bio moj drugarski savet da se malo opusti jer je odavala utisak nekog uobraženog, a nije takva. To je bio moj cilj i moja želja i onda sam primetila da se na narednom snimanju smeškala i nije nas gledala sa strahom, što znači da se opustila - ističe

Ana koja za buduće pjevače ima samo jedan savet:

- Radom se postiže sve, samo rad, red i disciplina.

Izvor:Kuir

Ne propustite