SEVERINA SE OGLASILA NAKON PROVALE, UKRADENO JOJ NAJVEĆE BLAGO: Oglasila se večeras, EVO ŠTA SE DESILO

Show
SEVERINA SE OGLASILA NAKON PROVALE, UKRADENO JOJ NAJVEĆE BLAGO: Oglasila se večeras, EVO ŠTA SE DESILO
.

Pred Severininim je domom bilo više policijskih vozila i procedura je trajala satima. Njeno susjedstvo inače je premreženo raznim kamerama, a jedna je pod čudnim okolnostima bila postavljena i na kući preko puta.

Neko je navodno upao u stan kom živi vlasnica pjevačica Severina Kojić, u Bijeničkoj ulici u Zagrebu. Policija u ponedjeljak popodne nije mogla da potvrditi cijeli slučaj kao provalu ili razbojništvo.

screenshot-from-2021-06-14-21-13-11

Severina se nije oglašavala na društvenim mrežama povodom ove situacije, a podsjetimo, navodno je pjevačica nedavno prijavljena da je komšiju (77) iz Zagreba gađala jajima.

Severina je tada policiji, tokom intervencije, rekla da "ne zna o kakvim jajima komšija priča", te da je "ručala za stolom sa porodicom".

Severina Kojić večeras je za Jutarnji list izjavila:

-  Ovo danas... Razumijete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, prije svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju prije svega sentimentalnu vrijednost, ali s tim ću se lakše nositi. Meni su "ukrali dijete", to je najgore što mi se dogodilo. Stvari imaju vrijednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno i oteto vrijeme bez mog djeteta ne može se nikad nadoknaditi - rekla je Severina. 

Izvor:Kurir

Ne propustite