300.000 EURA NA RAČUNU ZA DVA MJESECA?! Uraganke OPASNO ZARAĐUJU - Otkriveni svi detalji šta se desilo nakon Eurosonga!

Show
300.000 EURA NA RAČUNU ZA DVA MJESECA?! Uraganke OPASNO ZARAĐUJU - Otkriveni svi detalji šta se desilo nakon  Eurosonga!
 Sanja, Ivana i Ksenija iz "Hurricane" angažovane su do kraja ljeta,

 Sanja, Ivana i Ksenija iz "Hurricane" angažovane su do kraja ljeta, a kako im je popularnost nakon prestižnog muzičkog takmičenja skočila, ni cena nastupa više nije ista i ide do 10.000 eura. Zarada im se znatno povećala, a već imaju zakazano oko 40 nastupa.

Srpske predstavnice na Evroviziji, atraktivne "Uraganke", Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević angažovane su do kraja ljeta kada je riječ o nastupima i koncertima. Popularnost im je znatno skočila i ponude za tezge samo stižu, a kako prenose domaći mediji, za dva meseca tokom ljetnje sezone zaradiće navodno čak 300.000 eura.

nista-od-hasta-la-vista-evrovizija-odlucila-da-se-2021-godine-ne-pevaju-pesme-odabrane-za-ovu-godinu
- Djevojke su harizmom, neposrednošću i glasom oduševile sve, krenule su na nastupima i kad one gostuju sva mjesta su popunjena. Prave fenomenalnu atmosferu, odlično pjevaju, o igranju i izgledu da i ne govorim. Popularnost im je stvarno skočila, tražene su nego ikad ranije, vlasnici klubova se bukvalno grabe za slobodan termin, da ih dovedu. Samim tim, cijena njihovog nastupa više nije ista kao prije Evrovizije, kreće se nekad i do 10.000 eura. Zavisi od toga gdje nastupaju, koliko dugo bi pjevale ali i koliko publike klub može da primi - otkriva izvor i dodaje:

- Već imaju zakazano oko 40 nastupa u narednom, ljetnjem periodu, i za te tezge će uzeti čak oko 300.000 eura. Djevojke su oduševljene podrškom koju su im Balkan i dijaspora pružili, raduju se svakom nastupu i spremne su za sve što predstoji. Pune su entuzijazma, energije i zaista su rođene za ovaj posao, nije ni čudo što ih publika tako voli. Trebalo bi da nastupaju i u inostranstvu, sve zavisi od uslova i pandemije koja još uvijek traje, ali pregovori su u toku. Traže ih širom Balkana, a one su rade da se odazovu na svaki poziv. Ovo je njihovih pet minuta, sad im je karijera na vrhuncu. A kako djeluje, i dobro će inkasirati!

676

Inače, kako su već domaći mediji pisali, Sanja, Ivana i Ksenija su dobile brojne ponude, a spekulisalo se i da su oduševile jednog engleskog producenta koji se potrudio da dođe u kontakt sa njima i objasni im da on želi da im vodi karijeru. Nudio im je svhetsko tržište i zagarantovan uspheh, a i cifra je bila pozamašna, riječ je o milionima. Novinari su kontaktirali "Uraganke" kako bi ove navode i provjerili, a one su poručile:

- Što se tiče ponuda, dobili smo zaista razne ponude za saradnju. Ne bismo ništa još da otkrivamo dok ne bude zvanično. Naš tim odlučuje o tim stvarima pa ne bismo mnogo komentarisale na tu temu. Svakako, drago nam je što postoji interesovanje za nas i nadamo se mnogim projektima.

Atraktivni trio će na Zanzibaru ostati deset dana kako bi snimile spot za novu pjesmu, a sa njima je i voditelj Ognjen Amidžić.

- Plan je da ostanu do 16. juna i snime spot na prelijepim plažama ove egzotične destinacije. Sa njima je i Ognjen Amidžić koji im pomaže oko rada na pjesmi, a naravno, pronaći će vremena i za odmor i provod. Pjesma je brza i prava ljetnja, tako da se Zanzibar odlično uklapa u njihovu ideju. Taman će napuniti i baterije za sve nastupe koji im predstoje - zaključio je izvor za "Blic".

Ne propustite