STIŽU RODE, MAJA I ALEN ČEKAJU BEBU - oglasili se i sve potvrdili: TRUDNICA OTKRILA KAD JOJ JE TERMIN POROĐAJA

Show
STIŽU RODE, MAJA I ALEN ČEKAJU BEBU - oglasili se i sve potvrdili: TRUDNICA OTKRILA KAD JOJ JE TERMIN POROĐAJA
-

Maja Marković i Alen Hadrović, bivši učesnici “Zadruge”, koji su se upoznali, a vrlo brzo i zavoleli u aktuelnoj, četvrtoj sezoni rijalitija, uskoro će postati roditelji, ekskluzivno saznaje Pink.rs! 

Naime, Maja je već u trećem mesecu trudnoće s Alenom, sa kojim je nastavila i učvrstila ljubavnu vezu i poslije izlaska iz rijalitija, a beba koja je na putu ubrzala je njihove planove, te je izvijesno da će uskoro stati na ludi kamen.

Pozvali su buduće roditelje, koji su potvrdili njihova saznanja i nisu krili sreću zbog veijsti da će uskoro dobiti prinovu.

- Istina je! Jako smo sretni, išli smo prije tri dana na ultrazvuk, sve je super! Moji i njeni roditelji su presrećni takođe! Ova beba je plod velike ljubavi - ponosno ističe Alen i dodaje da će, prema prognozama ljekara, beba doći na svijet posljednjih dana ove, ili u prvoj nedelji iduće godine.

Maja je već ostvarena kao majka - s bivšim partnerom dobila je dječaka Andriju, a ne krije koliko ju je usrećilo saznanje da će roditi dijete Hadroviću sa kojim je, kako kaže, otpočetka zamišljala porodicu.

2550135-maja-alen-ls

foto: Instagram

- Uzbuđena sam, presrećna… Još dok sam bila u Zadruzi znala sam da želim cijeli život da provedem sa Alenom, a sad ćemo još imati i bebca! 

Podsjećanja radi, Maja je zbog Alena tokom trajanja rijalitija stavila tačku na sada već bivšu vezu sa svojim nekadašnjim vjerenikom Jovicom, i prepustila se Hadrovicem, budući da mogla da sakrije ljubav. Iako su im brojni zadrugari predviđali brzi rastanak, Maja i Alen dodatno su učvrstili svoj odnos, a ljubav će im uskoro biti krunisana i djetetom.

(pink.rs)

Ne propustite