BIJELI NAMJEŠTAJ, KLAVIR, ŠANK, ZELENI RASKOŠNI VRT - ZAVIRITE U VILU SAŠE POPOVIĆA: Ovi detalji će vas raspametiti (VIDEO)

Show
BIJELI NAMJEŠTAJ, KLAVIR, ŠANK, ZELENI RASKOŠNI VRT - ZAVIRITE U VILU SAŠE POPOVIĆA: Ovi detalji će vas raspametiti (VIDEO)
-

Pjevačica Suzana Jovanović vratila se na scenu poslije 11 godina pauze, a povratku se i te kako raduje. 

Njen suprug, Saša Popović definitivno joj je najveća scena, a za promociju albuma potrudio se da sve bude na najvišem nivou. 

Pripreme za taj događaj u njihovoj porodici krenule su još u jutarnjim satima.

Bračni par živi u vili na Bežanijskoj kosi, a kamere “Grand televizije” snimile su unutrašnjost njihovog porodičnog gnijezda.

2603631-suzana-3-ff

Velelepna kuća direktora “Zvezda Granda” svakako odiše prostranošću, a u dnevnoj sobi preovladava skupocjeni bijeli namještaj, klavir, šank, mnogo umjetnina i porodičnih fotografija.

2603633-suzana-4-ff

Na snimku se vidi da je Popović taj dan u potpunosti podredio svojoj supruzi, pa je pomagao u pripremama za veliko slavlje, te se sve vrijeme šetkao okolo. 

Dok je Suzana frizera i šminkera dovela na Bežanijsku kosu, a zatim su svi zajedno krenuli sa djecom na promociju.

2603629-suzana-2-ff

U dvorištu pored velike kuće, imaju još jednu manju pomoćnu. Zeleni vrt u kome uživa njihova porodica lijepo je sređen, te imaju i zelenu stazu do ulaza u dom, kao i prostranu terasu.

(KURIR.RS)

Ne propustite