PITALI SU ŽIRI ZVEZDA GRANDA ŠTA MISLE O KARLEUŠINOJ IZJAVI - da Baja pjeva primitivcima: EVO ŠTA SU REKLI, ČEKAJTE DA ČUJETE MARIJU ŠERIFOVIĆ

Show
PITALI SU ŽIRI ZVEZDA GRANDA ŠTA MISLE O KARLEUŠINOJ IZJAVI - da Baja pjeva primitivcima: EVO ŠTA SU REKLI, ČEKAJTE DA ČUJETE MARIJU ŠERIFOVIĆ
-

Članovi žirija "Zvezda Granda", bar na ovo pitanje, imaju različito mišljenje

Pop zvezda Jelena Karleuša javno je iznela svoj stav o Mirku Pajčinu, poznatijem kao Baja Mali Knindža, a sve nakon što je pjevao na nekoliko proslava domaćih javnih ličnosti.

Konkretno, iste noći bio je specijalni gost na proslavi vjeridbe Katarine Grujić i Marka Gobeljića, kao i kod porodice Ražnatović, na 1. rođendanu malog Željka.

- Pojava Baje je***og Knindže na proslavama domaćih javnih ličnosti po Beogradu je pokazatelj da smo kao društvo otišli u k****. Je***i polusvijet. Kao Beograđanka i lokal patriota mogu da kažem da su nas primitivci i šljam doveli do dna - napisala je Karleuša.

To je bio povod da njene "saborce" iz žirija Zvezda Granda - Mariju Šerifović, Đorđa Davida, Snežanu Đurišić, Aleksandra Milića Milija, Viki Miljković i Anu Bekutu, upitamo da li su saglasni sa njom.

- Moram da kažem da nemam pojma šta je Jelena rekla, nemam pojma na šta je referisala, nisam u toku, niti sam upućena u Bajin repertoar. Znam da nešto pjeva, ali sad... Ispod ovog neba ima mjesta za svakoga i sad komentarisati ko je njegova publika, možda je nekome i moja publika strašna, otkud znam. Ne znam šta da kažem, ne mogu sad ni da se sjetim nijedne njegove pjesme - rekla je Marija.

61450606-marija-serifovic

- Ne znam kada je to rekla i na kojim proslavama je on pjevao. Baja Mali Knindža... Je l' to onaj što ga vezuju za podršku borcima na ratištu? Mi imamo tog nekog Baju, oni tog nekog Tompsona, i to je priča koja nije meni bliska, ne kapiram to uopšte. Muzika je meni nešto drugo, rat ne kapiram, ne kapiram ništa što je krvavo u nekim velikim razmjerama. Globalno, to su stvari kojih se grozim i ne želim da komentarišem - rekao je Đorđe za Telegraf.rs.

- Jelena mnogo stvari poznaje. Devedeset devet posto je u pravu, kao i do sada. Jelena je nepogrešivo pravična, ona ima tu mogućnost da sebi dozoli da komentariše šta hoće. Dok nisam ušao u ovaj žiri neke stvari nisam kapirao, jer kada si Stbin ili Srpkinja, sa Balkana, žena djevojka koja ima 500.000, 1.000.000 ili 2.000.000 pratilaca na Instagramu, kao što ima ona, onda je to ozbiljna moć... - dodao je muzičar.

djordje-david-1

- Da li se vi slažete sa tim? Da li treba da se slažemo sa tim, da li treba uopšte da razmišljamo o tome? Svako treba da razmišlja kako hoće, poštujem volju publike kakva god da je - Snežana Đurišić.

- Mislim da svako ima svoj ukus i da svako može da zove koga hoće - kratko je kazao Mili.

Na postavljeno pitanje Ana i Viki rekle su nam da ne žele da komentarišu, odnosno odgovore na pitanje vezano za Baju i Jeleninu izjavu.

(Telegraf.rs)

 

Ne propustite