NAJBOLJI RODITELJI KRIJU SE U OVA DVA ZNAKA: Njihov spoj je prava dobitna kombinacija, a djeca uživaju

Praktična žena
NAJBOLJI RODITELJI KRIJU SE U OVA DVA ZNAKA: Njihov spoj je prava dobitna kombinacija, a djeca uživaju
Astrolozi smatraju da pojedine kombinacije horoskopskih znakova imaju toliko karakternih osobina, koje imaju najbolji roditelji na svijetu. Sasvim sigurno je da ne postoji razlika u roditeljima, i tome da su jedni bolji od drugih, već spoj dva znaka predstavlja idealan par za roditejstvo.

Astrolozi smatraju da pojedine kombinacije horoskopskih znakova imaju toliko karakternih osobina, koje imaju najbolji roditelji na svijetu. Sasvim sigurno je da ne postoji razlika u roditeljima, i tome da su jedni bolji od drugih, već spoj dva znaka predstavlja idealan par za roditejstvo, piše Lepa i srećna.

Bik i Ribe

Ribe su veoma posvećene porodici, a svoje mališane vole iznad svega. Dok sa druge strane Bikovi su veoma zreli, organizovani, pouzdani su i odgovorni, pa svojim ponašanjem dopunjuju Ribu u vaspitavanju djece. Njih dvoje predstavljaju dobitnu kombinaciju.

Lav i Vaga

Lavovi su veoma strogi roditelji, a svoje potomke vaspitavaju na veoma tradicionalan način i znaju da budu poprilično odgovorni kada su djeca u pitanju. Svoje mališane obožavaju i ludo se zabavljaju sa njima, a kada im se pridruži jedna Vaga to je nezaboravna žurka za pamćenje. Vaga svojom smirenošću zna da izbalansira u bračnoj zajednici i pomogne prilikom vaspitavanja djece.
 

Ne propustite