NAPRAVIT ĆE VAM PAKAO OD ŽIVOTA, SA NJIMA NIKAKO NE ŽELITE VEZU: 4 znaka Zodijaka koja su užasno posesivna!

Zanimljivosti
NAPRAVIT ĆE VAM PAKAO OD ŽIVOTA, SA NJIMA NIKAKO NE ŽELITE VEZU: 4 znaka Zodijaka koja su užasno posesivna!
.

Upozoreni ste na vrijeme!

Posesivnost ne mora nužno da bude loša, sve dok nije ekstremna i drugoj osobi ne smeta. Obično je tanka linija između onoga da je neko samo zaštitnički nastrojen i toga da je preterano posesivan ili kako kažu "kontrol frik".

Prije nego što uplovite u neku novu vezu, pogledajte koja četiri znaka su po horoskopu najposesivnija – da znate na vrijeme.

Ovan

Osobe rođene u ovom znaku su vrlo impulsivne i posesivne. Oni vrlo jasno i glasno izražavaju svoje emocije, a kada nemaju povjerenja u partnera, postaju ekstremno posesivni. Zato je bolje da prema njima budete iskreni i da im jasno kažete "na čemu su" sa vama.

Bik

Oni žele da partnerova pažnja svakog trenutka bude usmjerena isključivo na njih, a ako nije tako, eto nevolje – postaju vrlo posesivni. Za njih se slobodno može reći da su "kontrol frikovi" koji žele da partner radi tačno ono što mu kažu. Ne podnose čak ni da partner priča sa nekim drugim jer samim tim znači da nije sva pažnja usmjerena na njih.

Škorpija

Kada se osobe rođene u znaku Škorpije zaljube, onda u to ulože svu svoju ljubav i povjerenje. Njima je uglavnom teško da partnera ostave samog i na sekund jer se plaše da bi nešto moglo da se ispreči na putu njihovoj sreći. Ukoliko im partner ne posvećuje dovoljno vrijeme, osjećaju se zapostavljeno i to ih lako povrijedi.

Blizanci

Njima su samopouzdanje i povjerenje mnogo važni. Ako njihov partner to ne razumije ili učini nešto čime će narušiti povjerenje, potpuo gube kontrolu i smirenost. Blizanci postaju veoma posesivni i ljubomorni čak i ako samo vide da njihov partner razgovara sa nekim. Možda to neće odmah pokazati ili reći, ali duboko u sebi će gorjeti od ljubomore i posesivnosti.

(MONDO)

Ne propustite