PRODUKCIJA DONIJELA ODLUKU O VRAĆANJU TARE U ZADRUGU?! Upravo se oglasili - IZNENAĐENI?

Show
PRODUKCIJA DONIJELA ODLUKU O VRAĆANJU TARE U ZADRUGU?!  Upravo se oglasili - IZNENAĐENI?
.

Tara Simov priije par nedjelja je diskvalifikovana iz rijaliti programa "Zadruga" nakon što je napravila haos na velelepnom imanju u Šimanovcima. Veliki šef je tada obavestio zadrugare da će produkcija od nje potraživati 50.000 eura na sudu.

Međutim, izgleda da je došlo do preokreta i do ponovne saradnje između Tare i produkcije. Danas je bivša zadrugarka podijelila snimak koji je zabilježila u zgradi ružičaste televizije.

taranapinku
Simova se vozila liftom, a u ruci je držala šolju na kojoj piše Pink. Poslala je poljubac i namignula - jasno da je ovim potezom svima htjela da zagolica maštu. 

Nakon ove objave, krenula su nagađanja da se Tara vraća u "Zadrugu" i da je uspjela da nađe zajednički jezik sa produkcijom.

U prilog tome da su Tara i produkcija zakopali ratne sekire govori i činjenica da je i zvaničan profil televizije "Pink" podijelio ovu fotografiju na Instagramu.

Ostaje nam da ispratimo dešavanja na velelepnom imanju u Šimanovcima i da vidimo da li će se Tara vratiti Nenadu Aleksiću Ša u zagrljaj.

Izvor:Pink

Ne propustite