ZORANA PAVIĆ SMRŠALA PREKO 25 KILA, SADA OTKRILA I KAKO: Svaki dan je pila ovaj napitak, SALO SE TOPI KAO LUDO

Praktična žena
ZORANA PAVIĆ  SMRŠALA PREKO 25 KILA, SADA OTKRILA I KAKO: Svaki dan je pila ovaj napitak, SALO SE TOPI KAO LUDO
.

Prošle godine otkrila je da je izgubila 25 kg, ali nije se zaustavila na toj cifri

Pjevačica Zorana Pavić dugo je imala problem sa viškom kilograma, a sada je konačno uspjela da ih se riješi i dovede liniju do savršenstva, piše Glossy.

Naime, ona je drastično smršala, kako je prošle godine otkrila — više od 25 kilograma — ali tu se nije zaustavila, već je nastavila da radi na svojoj figuri.

246257-grand-specijal-31032021-0092-ff

foto: ATA Images

Zorana je gostovala u emisiji Grand specijal, a tom prilikom pokazala i da je još više smršala i dovela liniju do savršenstva.

Ona je za ovu priliku obukla potpuno crni stajling koji je istakao njenu vitku figuru.

Zorana je smršala tako što odlučila je da danima jede samo limun i pije vodu. To, kaže, drugima ne bi savjetovala da rade.

246259-grand-specijal-31032021-0088-ff

foto: ATA Images

- Zahvaljujući ludačkoj varijanti sa limunom uspjela sam da brzo vidim rezultate, a kad vidiš rezultate motivisan si da svakoga dana u svakom pogledu sve više napreduješ. Gubila sam apetit sa limunom, ali sam gubila i sebe; dešavalo mi se da budem malaksala, a jednom sam u salonu ljepote pala u nesvijest, pa su me polivali vodom i vraćali u život. Padao mi je šećer, oblivao me hladan znoj, ali sam, eto, uspjela da "ubijem" apetit, doduše na vrlo nakaradan način. Toliko sam bila malaksala da su se i ljekari i prijatelji plašili za moje zdravlje, a pred jedno snimanje završila sam na infuziji - kazala je Zorana jednom prilikom

Ne propustite