PRVI POLJUBAC KAO IZ BAJKE, KARLEUŠA OTKRILA PRIČU STARU 3 GODINA: Ovako je izgledao njen sastanak s Duškom, KAO PRAVI DŽENTLMEN

Show
PRVI POLJUBAC KAO IZ BAJKE, KARLEUŠA OTKRILA PRIČU STARU 3 GODINA: Ovako je izgledao njen sastanak s Duškom, KAO PRAVI DŽENTLMEN
.

Ljubavna priča Jelene Karleuše i Duška Tošića prerasla je u sagu za koju se zanima cijeli region, a malo ko zna, kako je romansa duga 13 godina počela.

- Sa 16 godina prešao je u OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živio bila oblijepljena mojim posterima.

873x400

Na kraju balade, on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča – otkrila je Karleuša svojevremeno.

Prvi poljubac medijima omiljenog para dogodio se nešto nakon prvog susreta i to pred Jeleninom kućom na Bežanijskoj kosi u autu, dok su se sa radija čuli taktovi pjesme "Pogledi u tami

Pjevačica je otkrila da je baš u tom trenutku znala da je srce poklonila onom pravom.

- Kad me je prvi put poljubio. Znala sam da je poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je sve predispozicije za idealnog - lijep, mlad, zgodan, zelenook, talentovan, perspektivan... A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno sretna da zavoli baš mene - opisala je jednom prilikom Jelena.

Ova ljubavna priča traje već 13 godina, a sve je krunisano rođenjem Atine i Nike, koje su u život svojih roditelja unijele posebnu radost.

Izvor:avaz

Ne propustite